Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η σωτηρία της Πατρίδας βρίσκεται στα χέρια του Ελληνικού Λαού – Κανείς «σύμμαχος» δεν θα μας σώσει!

Η σωτηρία της Πατρίδας βρίσκεται στα χέρια του Ελληνικού Λαού - Κανείς «σύμμαχος» δεν θα μας σώσει!

Η αποκάλυψη που κάναμε για την επί της ουσίας απαράδεκτη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέναντι στην αρπαγή και την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών δεν είναι το μόνο περιστατικό που δείχνει την… εκτίμηση στην οποία μας έχουν οι… «σύμμαχοί» μας.

Καταρχάς, θυμίζουμε τι είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο ζήτημα ο ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς: «Εμείς στην Επιτροπή, ελπίζουμε σε μια ταχεία και θετική εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα, σε πνεύμα σχέσεων καλής γειτονίας, όπως θα έπρεπε πάντα να γίνεται μεταξύ δύο γειτόνων, που είναι επίσης μέλη του ΝΑΤΟ»! Καθώς η «καραμέλα» της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης», την οποία πιπιλίζει σύσσωμο το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό του Τόπου, αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία επικίνδυνη και παραισθησιογόνα, δεν χρειάζεται να γυρίσουμε πολύ πίσω τον χρόνο για να δούμε το νέο κρούσμα αδιαφορίας των εταίρων μας στην Ε.Ε.

Ήταν μόλις πριν λίγες εβδομάδες όταν η Ε.Ε. αντί να ταχθεί δίχως δεύτερη κουβέντα και τον παραμικρό αστερίσκο στο πλευρό μας στην νέα κρίση των Ιμίων που προκάλεσε η Τουρκία, το μόνο που είπε, δια του εκπροσώπου της Κομισιόν (πάλι ο Σχοινάς), ήταν ότι το σκάφος του Λιμενικού που εμβόλισαν οι τούρκοι αγοράστηκε με… ευρωπαϊκό χρήμα! Αυτό ήταν το μόνο που τους ένοιαξε, το χρήμα…

Το Έθνος των Ελλήνων, εάν επιθυμεί πραγματικά να ζήσει, να ευημερήσει και να μακροημερεύσει στην αιματοβαμμένη αρένα της παγκοσμιοποίησης και της «πολιτικής ορθότητας», οφείλει να πετάξει από πάνω του τα πέπλα της αφέλειας, της ανοησίας και των ξεπερασμένων αντεθνικών ιδεοληψιών, που έκαναν ακόμη πιο πλούσιους εκείνους που οδήγησαν σε πολλαπλού περιεχομένου χρεοκοπία την Πατρίδα μας, και να σταθεί όρθιο βασιζόμενο στις δικές του δυνάμεις.

Η Ε.Ε. ενδιαφέρεται μόνο για χρήματα. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρεί άνευ σημασίας.

Το ίδιο ισχύει και για τις ΗΠΑ, οι οποίες κοιτάνε τα συμφέροντά τους και γι’ αυτό δεν πρόκειται να μας «προστατέψουν» από κανέναν κίνδυνο. Η Εθνική Επιβίωση της Ελλάδας προϋποθέτει αφυπνισμένους και συνειδητοποιημένους Έλληνες. Αυτήν ακριβώς την αποστολή έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την επίτευξή του αγωνίζεται σε καθημερινή βάση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-swthria-ths-patridas-brisketai-sta-cheria-tou-ellhnikou-laou.-kamia-e.e#ixzz59SPzNMJC

Exit mobile version