Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισε τον πόλεμο ο «Στρατάρχης» Κουβέλης

Άρχισε τον πόλεμο ο «Στρατάρχης» Κουβέλης

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Την ίδια ώρα που οι τουρκικές προκλήσεις κλιμακώνονται και έχουμε δύο άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεών μας αιχμάλωτους των τούρκων, ο νέος αν. υπουργός εθνικής αμύνης Κουβέλης έδωσε συνέντευξη από την οποία τα παρακάτω: «Η Ελλάδα είναι χώρα της ειρήνης και η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο αντιμετωπίζεται με τη χρήσιμη νηφαλιότητα και την πολυεπίπεδη εξωτερική μας πολιτική. Τα σύνορά μας, άλλωστε, είναι σύνορα της Ευρώπης… Η Ελλάδα δεν επιλέγει και ούτε θέλει να συμμετάσχει στη λεγόμενη κούρσα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών. Εκείνο που πράττει είναι η εξασφάλιση των ικανών στοιχείων που υπερασπίζονται και θωρακίζουν την ικανή και αναγκαία άμυνα της χώρας».

Η απάντησή μας: Ο Αττίλας δεν αντιμετωπίζεται με Κουβέληδες. Και όσο γι’ αυτό ότι τα σύνορά μας είναι σύνορα της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα λόγια του αέρα. Όσο για αυτό που λέει για τους εξοπλισμούς αν νομίζει ο Κουβέλης και οι διάφοροι αριστεροί ότι μπορούμε χωρίς εξοπλισμούς να αντιμετωπίσουμε την τουρκική επιθετικότητα είναι πραγματικά εθνικά επικίνδυνο!

Η Ελλάς για να επιβιώσει πρέπει να γίνει το Ισραήλ της Ευρώπης, ένα πανίσχυρο στρατιωτικά κράτος, γιατί μόνον τότε θα μπορέσει όχι μόνον να επιβιώσει, αλλά και να εκμεταλλευτεί τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας, εξασφαλίζοντας έτσι την ευημερία του λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archise-ton-polemo-o-stratarchhs-koubelhs#ixzz59SSUENd4

Exit mobile version