Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοτζιάς: Είμαστε έτοιμοι για «έντιμο συμβιβασμό» με τους Σκοπιανούς

Κοτζιάς: Είμαστε έτοιμοι για «έντιμο συμβιβασμό» με τους Σκοπιανούς

Όλοι ξέρουμε τι εννοούν οι συριζαίοι όταν μιλάνε για «έντιμο συμβιβασμό»… Εννοούν ότι θα δώσουν τα πάντα χωρίς να πάρουν τίποτα πίσω. Μας το δείξανε με τις «διαπραγματεύσεις» για το Μνημόνιο.

Διαβάζουμε, λοιπόν, τώρα σε συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στην “Documento” ότι οι συριζαίοι «τρία χρόνια επιδίωξαν έναν έντιμο συμβιβασμό» με τα Σκόπια και ότι τώρα «οι πιθανότητες να βρεθεί μία λύση είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια».

Βεβαίως, έχουμε ήδη αναφέρει σημεία της συμφωνίας που αφορά τον «έντιμο συμβιβασμό» των συριζαίων, στον οποίο δίνουν όνομα, εθνικότητα και γλώσσα και ως αντάλλαγμα παίρνουν την αποκλειστική χρήση (erga omnes) των όρων και τίποτε άλλο.

Εξαιρετικής σημασίας, όμως, είναι να δούμε και το «γιατί» οι συριζαίοι βιάζονται τόσο πολύ να δώσουν τα πάντα στους σκοπιανούς. Σε σχετική ερώτηση, λοιπόν, ο Κοτζιάς λέει ότι «απόφασή μας είναι, λοιπόν, να λύσουμε όποια εκκρεμότητα υπάρχει και μπορεί να λυθεί και να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας στα πραγματικά δύσκολα προβλήματα», όπου ως «δύσκολα προβλήματα» εννοεί τα προβλήματα με την τουρκία, τα οποία χαρακτηρίζει «πιο σκληρά».

Αυτό, φυσικά, δεν μπορεί να έχει κανενός είδους λογική την στιγμή που οι τούρκοι έχουν υπερφαλαγγίσει σε όλα τα πεδία την ελληνική διπλωματία, καταφέρνοντας να έχουν ακόμα και ΟΜΗΡΟΥΣ χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση από την κυβέρνηση των ανθελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-eimaste-etoimoi-gia-entimo-sumbibasmo-me-tous-skopianous#ixzz59SUyfRI2

Exit mobile version