Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στην κυβέρνηση των νεογενίτσαρων: ο Έβρος στο πλευρό των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, απαιτεί την απελευθέρωσή τους!

Παλλαϊκό αίτημα η άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών – Χιλιάδες Έλληνες στο συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ορεστιάδα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 13:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αίτημα την επιστροφή στην Ελλάδα του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα την περασμένη εβδομάδα.

Σημειώνουμε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται για 10η ημέρα από τους τούρκους, με την κυβέρνηση των νεογενίτσαρων Σύριζα-Ανέλ να μην έχει προβεί σε καμία ενέργεια για την απελευθέρωσή τους.

Η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντέδρασε άμεσα και ζήτησε την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας.

Διαβάστε επίσης: “Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ” βροντοφώναξαν χιλιάδες Εθνικιστές! Δυναμική συγκέντρωση και πορεία στην τουρκική πρεσβεία – Βίντεο, Φωτογραφίες

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-kubernhsh-twn-neogenitsarwn-o-ebros-sto-pleuro-twn-duo-ellhnwn#ixzz59SVaMKol

Exit mobile version