Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κι ο Μοσκοβισί γκρεμίζει την παραμύθα του “τέλους των Μνημονίων”: Θα υπάρχει εποπτεία και μετά…

Κι ο Μοσκοβισί γκρεμίζει την παραμύθα του “τέλους των Μνημονίων”: Θα υπάρχει εποπτεία και μετά...

Μπορεί οι της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ και τα αργυρώνητα παπαγαλάκια τους να συνεχίζουν να πουλάνε παραμύθι για «έξοδο από τα Μνημόνια» και «τέλος της Επιτροπείας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι κυβερνώντες την Ελλάδα θα κάνουν ότι θέλουν, αλλά οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Έτσι, ακόμα και ο φίλος τους Μοσχοβισί (που τους έχει στηρίξει μανιωδώς όσο κανένας άλλος…), αφού εξήρε τις… «τεράστιες προόδους» που (δήθεν!) έχει κάνει η ελληνική οικονομία, επέμεινε στην «μετά Μνημονίων» Εποπτεία.

Ιδού πόσο… κομψά τα είπε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Neue Osnabrücker Zeitung»:

«Η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα προηγούμενα χρόνια, τώρα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και η χώρα αναμένεται να εξέλθει του προγράμματος τον Ιούνιο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Ελλάδα. Ο δρόμος ήταν δύσκολος, γεμάτος στερήσεις, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο, ότι το πρόγραμμα ήταν επιτυχές. Μετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης, θα υπάρξει εποπτεία, η οποία θα διασφαλίσει τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα. Πόσο στενή θα είναι αυτή η εποπτεία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τη Γερμανία…».

Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε πως όλοι οι μνημονιακοί έχουν δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα μέχρι το… τέλος του κόσμου;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ki-o-moskobisi-gkremizei-thn-paramutha-tou-telous-twn-mnhmoniwn-tha-uparche#ixzz59Sg5qSPA

Exit mobile version