Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός των πολιτικάντηδων: Αλληλοκατηγορίες και «συντροφικά μαχαιρώματα» εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Πανικός των πολιτικάντηδων: Αλληλοκατηγορίες και «συντροφικά μαχαιρώματα» εμπρός στην άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους οι πολιτικάντηδες από την εκρηκτική άνοδο που σημειώνει η Χρυσή Αυγή παρά την συνωμοσία της σιωπής και τις προσπάθειες των παρακρατικών. Ενδεικτικά της καταστάσεως είναι τα διπλά – παράλληλα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Real News» και «Παραπολιτικά».

Στην μεν πρώτη εφημερίδα φιλοξενείται συνέντευξη του Τσακαλώτου, ο οποίος σε… άπταιστα ελληνικά σημειώνει ότι «η αντιπολίτευση δείχνει δείγματα μιας νοοτροπίας που αναζητά λόγου επίκρισης της κυβέρνησης, αδιαφορώντας για το δημόσιο συμφέρον και συμβάλει στο να επικρατήσουν ακροδεξιές και εθνικιστικές αντιλήψεις στην ελληνική κοινωνία».

Από την άλλη πλευρά, η δεύτερη εφημερίδα διαθέτει ένα μεγαλύτερο φάσμα απόψεων, πάντα προσκείμενων στη Νέα Δημοκρατία, όπου σημειώνεται σταθερά η άποψη ότι «με αυτά που κάνει ο Σύριζα ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή». Αυτή η άποψη άλλωστε έχει διατυπωθεί πολλές φορές από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε διάφορες περιστάσεις.

Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, την οποία επισημαίνουν οι πολιτικάντηδες φέρνει για άλλη μία φορά στην επικαιρότητα το μόνιμο δίλημμα εμπρός στην Χρυσή Αυγή. Να υιοθετήσουν – αντιγράψουν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ή να τους επιτεθούν και να τις λοιδορήσουν; Να επιτρέψουν την παρουσία εκπροσώπων μας στον Τύπο προκειμένου να «εκτεθούμε» ή να προχωρήσουν σε ολοκληρωτικό αποκλεισμό;

Υπαρξιακά προβλήματα αυτά, «σύντροφοι»… Ξεμαλλιαστείτε άφοβα, εμείς θα ανεβαίνουμε σε κάθε περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-twn-politikanthdwn-allhlokathgories-kai-suntrofika-machairwmata-emp#ixzz59TJRCErj

Exit mobile version