Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκάνδαλο Novartis: Η κορυφή του παγόβουνου των σκανδάλων της Μεταπολίτευσης

Σκάνδαλο Novartis: Η κορυφή του παγόβουνου των σκανδάλων της Μεταπολίτευσης

Οι Ιατροί του Ελληνισμού ως πολίτες και πάροχοι υγείας της πατρίδας μας, αηδιασμένοι από όλα όσα έχουν ειπωθεί και γίνει, απαιτούν να τιμωρηθούν οι πολιτικοί και όσοι άλλοι εμπλέκονται στο τελευταίο σκάνδαλο που ξέσπασε. Βέβαια, η αποκάλυψη του οφείλεται στη απεγνωσμένη προσπάθεια της συγκυβέρνησης Σύριζα/Ανέλ να βρει σωσίβιο στο ναυάγιό της. Δεν είναι τυχαίο που ενώ ο υγιής ιατρικός κόσμος χρόνια προειδοποιούσε για την πρακτική των μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών, τώρα, μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, είδε το φως. Και όχι μόνο. Οι νομικές διαδικασίες διερεύνησής του τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες.

Αναπόφευκτα θυμόμαστε την ταχύτητα που έτρεξαν οι διώξεις της Χρυσής Αυγής. Μόνο που τώρα δεν τόλμησαν να προβούν σε τηλεοπτικό θέαμα σύλληψης των υπόπτων, χωρίς το τεκμήριο της αθωότητας. Φροντίζουν μάλλον για το μέλλον τους. Η Χρυσή Αυγή όμως θα αθωωθεί γιατί το κατηγορητήριο δεν ευσταθεί.

Το ζητούμενο από τον ιατρικό κόσμο είναι να τιμωρηθούν οι πολιτικοί που τα πήραν από την πολυεθνική και χρέωσαν τον λαό μας. Φοβούμαστε όμως ότι θα ταμπουρωθούν πίσω από τον απαράδεκτο νόμο περί ευθύνης υπουργών και το καθεστώς παραγραφής αδικημάτων που έγιναν σε βουλή προηγούμενων εκλογών. Ελπίζουν οι Συριζανέλ από την μία να τους φθείρουν πολιτικά και από την άλλη μόνο να ζητηθούν πολιτικές ευθύνες. Ξέρουν καλά τις δικές τους λαμογιές και δεν θέλουν να χαλάσουν το σύστημα συγκάλυψης.

Επιβάλλεται και η τιμωρία των μη πολιτικών προσώπων που χρηματίσθηκαν από την φαρμακευτική. Να εξιλεωθεί ο ιατρικός κόσμος. Τα χρήματα που ζημιώθηκε το κράτος, δεκαετίες τώρα, είτε ως μίζες είτε ως καπέλο σε φαρμακευτική αγωγή ή ως αγορά μη αναγκαίων σκευασμάτων είναι μέρος του δημοσίου χρέους της Ελλάδας. Οι ένοχοι, φαρμακευτική εταιρεία, πολιτικοί, μη πολιτικοί πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα πίσω. Επιπροσθέτως τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να επιστρέψουν τα κλεμμένα μέχρι τελευταίας δεκάρας λόγω της κατάχρησης εξουσίας και της φτωχοποίησης του λαού. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στο δημόσιο σύστημα υγείας που λόγω μνημονίων υποχρηματοδοτείται και πλέον είναι υποστελεχωμένο λόγω διακοπής προσλήψεων προσωπικού.

Οι δικαστές πρέπει ανεξάρτητοι να διερευνήσουν την αλήθεια και να τους αναγκάσουν να φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Ο λαός τα έχει χρεωθεί ήδη και διπλά μάλιστα. Από την μια έχουν αυξήσει το δημόσιο χρέος και από την άλλη η επιβάρυνση της ιδιωτικής φαρμακευτικής δαπάνης (ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου), έχει εκτιναχθεί παρά την μείωση της τιμής των σκευασμάτων. Δικαιώνεται πλέον η πολύχρονη απαίτησή μας για μία εθνική πολιτική φαρμάκου με ενίσχυση του ρόλου του ΕΟΦ και στήριξη της εθνικής φαρμακοβιομηχανίας. Μαζί με μία εθνική κυβέρνηση θα σταματήσει η ύποπτη δράση των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ – ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ιατροί του Ελληνισμού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandalo-novartis-h-korufh-tou-pagobounou-twn-skandalwn-ths-metapoliteushs#ixzz59VjjyG2N

Exit mobile version