Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οι λαθρομετανάστες από τούδε και στο εξής θα μπαίνουν στα μητρώα των ανέργων, θα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, άδεια παραμονής επ’ αορίστου εφόσον τους αναγνωρίζει ως “άνεργους” και μετά από πέντε, έξι χρόνια θα τους βαφτίζουν “έλληνες” και θα παίρνουν εκλογικό βιβλιάριο σαν μπόνους. Λογικό, εφόσον οι πραγματικοί Έλληνες έχουν καταλάβει πόσο ανθέλληνες και κλεφταράδες είναι οι πολιτικάντηδες και στρέφονται προς την Χρυσή Αυγή. Πρέπει να φτιάξουν ψηφοφόρους στα μέτρα τους, ασυνείδητους και εύκολα διαχειρίσιμους προκειμένου να επιβιώσουν πολιτικά και να συνεχίσουν να τρώνε το μεδούλι του Έλληνα.  Αυτή είναι η μεγαλοψυχία της “δημοκρατίας” τους, αυτός και ο “ανθρωπισμός” τους. Οι Έλληνες όμως έχουν γνώση και μαζί με την Χρυσή Αυγή θα τους ανατρέψουν τα σχέδιά τους εκεί που δεν το περιμένουν, κι αυτό δεν είναι “εκτίμηση” είναι απλά η φυσική ροή των πραγμάτων.

Π.Τ.

Εθνικιστικός σεισμός στην Καλαμπάκα! Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται συνεχώς. Μετά την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, οι τούρκοι δεσμεύουν ολόκληρες περιοχές στο Αιγαίο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Καμιά απολύτως αντίδραση από τον υπουργό ανοικτών συνόρων του Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο. Εκείνος αυτές τις ημέρες θα είναι κάπου για Πάσχα και θα σουβλίζει τα αρνιά του, ενώ οι τούρκοι θα γκριζάρουν και άλλες περιοχές του Αιγαίου. Πλέον τα Ίμια μετά την προδοσία Σημίτη έχουν περάσει σε νέα φάση. Οι τούρκοι τα θεωρούν δικά τους απειλώντας όποιον Έλληνα πατήσει επάνω σε αυτά. Ας πάει τώρα ο Καμμένος όπως είχε πει παλαιότερα να στήσει την Ελληνική σημαία στα Ίμια. Την ίδια ώρα οι υπερήφανοι χρυσαυγίτες παρέδωσαν την περασμένη Δευτέρα στην πυρά την Ερυθρά ημισέληνο έξω από την τουρκική πρεσβεία. Σύσσωμη η προδοτική αντιπολίτευση και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ επιτέθηκαν στην Χρυσή Αυγή, όταν οι τούρκοι απειλούν να κυματίσει ξανά η σημαία τους στην Ακρόπολη. Μόνο η Χρυσή Αυγή εγγυάται ότι τα Ελληνικά σύνορα δεν θα αλλάξουν με χάσιμο εδαφών, αλλά θα αυξηθούν με τις αλύτρωτες πατρίδες μέσα σε αυτά. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Με Τιμή,
Γιαννης Κ.Π., Αθηνα

Κοτζιάς: Είμαστε έτοιμοι για «έντιμο συμβιβασμό» με τους Σκοπιανούς

Έχουν τρελαθεί οι δημιοκράτες και σπεύδουν στα κανάλια και στις φυλλάδες να “συνετίσουν” τους λοιπούς: «Μην αντιδικείτε, μην βγάζετε βρωμιές μεταξύ μας γιατί κερδίζει η Χρυσή Αυγή». Είτε υποτιμάνε είτε υπερτιμάνε τους εαυτούς τους σε μέγιστο βαθμό. Καβαλημένοι κανονικά στα επίχρυσα καλάμια τους, κλεισμένοι και αποστειρωμένοι μέσα στα γυάλινα παλάτια τους την ώρα που οι μη προνομιούχοι Έλληνες (οι οποίοι είναι και η πλειοψηφία) πεινούν και στερούνται βασικά αγαθά. Βάση της φορολογίας είναι είδος πολυτελείας το ψωμί, ο καφές, το γάλα, τα φάρμακα, τα καύσιμα κλπ. Πνίγουν από το λαιμό το νοικοκυριό μας για να μπορούν να τσεπώνουν ακόμα περισσότερα. Πολιτικάντηδες δίχως όραμα, δίχως να βάζουν ένα λιθαράκι σε αυτή την κοινωνία και το μόνο που ξέρουν είναι πως θα πάρουν, πως θα αρπάξουν και πως θα μοιράσουν μερικά ψίχουλα στους πρόθυμους λιγούρηδες που ξεπουλούν το μέλλον των παιδιών τους ψηφίζοντας τους μετά από όλα αυτά τα αίσχη που έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες πράσινοι μπλε και κόκκινοι.

Δεν είναι όμως αυτοί η πλειοψηφία πλέον και η «δημοκρατία» τους εστί πλέον γι΄αυτούς απειλή. Απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση μέσω των κοινωνικών δικτύων, λογοκρίνουν το τρίτο κόμμα και όποιον άλλο έχει αντίθετη άποψη με αυτούς στα ΜΜΕ, οργανώνουν δολοφονίες, επιθέσεις και αντισυγκεντρώσεις ώστε να φοβίσουν τον λαό που τους αντιστέκεται. Είναι μάταιο όμως… το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και οι Έλληνες μαζί με την Χρυσή Αυγή έχουν κάτι το οποίο αυτοί δεν έχουν: Ψυχή!

Γ.Ζ., Αθήνα

Διαστρέβλωση + Αστυνομία σκέψης = Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-martiou-2018#ixzz59Vk6IC1S

Exit mobile version