Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αντίδραση των απλών Ελλήνων είναι ισχυρότερη από την απραξία Τσίπρα και Καμμένου – Κλάμα από τις τουρκικές αγορές για το εμπάργκο!

Η αντίδραση των απλών Ελλήνων είναι ισχυρότερη από την απραξία Τσίπρα και Καμμένου – Κλάμα από τις τουρκικές αγορές για το εμπάργκο!

Μπορεί την επαύριο της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών από την τουρκική στρατοχωροφυλακή και το καθεστώς Ερντογάν, ο Καμμένος να εξαφανίστηκε επί 5 ημέρες και ο Τσίπρας να μην έπραξε τίποτα, όμως δεν έμειναν το ίδιο άπραγοι και οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι αμέσως εφάρμοσαν εμπάργκο ενάντια στην Τουρκία.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Διεθνούς Αγοράς Αδριανούπολης Μπουλέντ Reisoğlu: «Μάθαμε ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη των Ελλήνων μετά τα γεγονότα και στην αγορά οι Έλληνες δεν ήρθαν. Περίπου 1500 Έλληνες έρχονταν κάθε Παρασκευή, αλλά δεν είδαμε κανέναν αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω ότι έκαναν μια τέτοια ενέργεια για αντίδραση επειδή είναι οι δυο στρατιωτικοί τους κρατούμενοι».

Για να φτάσει ένα τέτοιο ρεπορτάζ να προβληθεί στην τηλεόραση της ερντογανικής δικτατορίας, αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ζημίας που έχουν υποστεί οι έμποροι της περιοχής, ώστε να ανοίξουν το στόμα τους με κίνδυνο να χαρακτηριστούν… γκιουλενιστές.

Αυτό αποδεικνύει, πρώτον, το πόση άμεση αντίδραση θα μπορούσε να έχει προκαλέσει μια πραγματική αντίδραση από πλευράς της κυβερνήσεως της χώρας, αλλά και το πόσο άπραγοι και άχρηστοι είναι οι σημερινοί κυβερνώντες.

Η πρωτοβουλία αυτή θα πρέπει άμεσα να καταστεί πανελλαδική, έως ότου γονατίσει το κράτος – απατεώνας της τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-antidrash-twn-aplwn-ellhnwn-einai-ischuroterh-apo-thn-aprajia-tsipra-kai#ixzz59YYewCXY

Exit mobile version