Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαλύεται ο… νέος φορέας της Κεντροαριστεράς λίγες μέρες πριν το πρώτο του συνέδριο

Διαλύεται ο... νέος φορέας της Κεντροαριστεράς λίγες μέρες πριν το πρώτο του συνέδριο

Πάει για διάλυση ο φερετζές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ («Κίνημα Αλλαγής»), λίγο πριν από το 1ο Συνέδριό του, το οποίο θα διεξαχθεί (ή μήπως θα αναβληθεί;) από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου.

Ήδη, με απόφαση της Φώφης Γεννηματά, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη εκλογή των συνέδρων, οι οποίοι θα διοριστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος της ματαίωσης της εκλογής ήταν η μικρή συμμετοχή που αναμενόταν, η οποία θα διέλυε οριστικά το μύθο περί… «τρίτου κόμματος», που έστησαν ΜΜΕ και εταίρες δημοσκοπήσεων.

Και δεν είναι μόνο αυτό…

Ήδη, προέκυψε και δεύτερο, ακόμα πιο σοβαρό θέμα, μεταξύ Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς ανακοινώθηκε συνάντηση του δεύτερου με τον Τσίπρα, την προσεχή Δευτέρα – κατά την οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επικύρωση στη βουλή της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας, την οποία στηρίζει ο «πρόθυμος» Θεοδωράκης.

Επειδή μια τέτοια ενέργεια θα εκθέσει ανεπανόρθωτα την κλεφτοπασοκαρία ως ουρά του Τσίπρα και του Καμμένου, η Γεννηματά εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξαπολύει τα βέλη της κατά του πρόθυμου δεκανικιού: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».

Άμεση ήταν και η απάντηση του δεκανικιού, μέσω Twitter: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

(ΥΓ): Ήδη κάποιοι «κακεντρεχείς» στοιχηματίζουν ότι μέχρι που να πραγματοποιηθεί το συνέδριο, το θολωμένο «Ποτάμι» θα είναι… κυβερνητικός εταίρος! Λέτε να τα πιάσουν τα λεφτά τους;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialuetai-o…-neos-foreas-ths-kentroaristeras-liges-meres-prin-to-prwto-to#ixzz59YZ9XZep

Exit mobile version