Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρευνα ProRata προκαλεί πονοκεφάλους στους ανθέλληνες: Πάνω από 40% των Ελλήνων θεωρούν την καταγωγή σημαντικότερο στοιχείο της ταυτότητάς τους!

Έρευνα ProRata προκαλεί πονοκεφάλους στους ανθέλληνες: Πάνω από 40% των Ελλήνων θεωρούν την καταγωγή σημαντικότερο στοιχείο της ταυτότητάς τους!

Στα πλαίσια εκδηλώσεως του «Ποταμιού» για το Ευρωκοινοβούλιο, η ProRata έκανε έρευνα προκειμένου να σκιαγραφήσει το πόσοι είναι οι Εθνικιστές στην Ελληνική Κοινωνία. Και τα πράγματα δεν πήγαν ιδιαιτέρως καλά για τον Ψαρρά που είχε την αποστολή της δημοσίευσης των στοιχείων…

Όπως έδειξε, λοιπόν, η δημοσκοπική έρευνα το 65% των Ελλήνων είναι Εθνικώς Υπερήφανοι, ενώ πλειοψηφικό (πάνω από 40%) ήταν το ρεύμα των ανθρώπων που δήλωσαν ότι θα έδιναν την ζωή τους για την Ελλάδα ή ότι η ελληνική καταγωγή είναι το σημαντικότερο στοιχείο της ταυτότητάς τους.

Στο πάνελ, προκειμένου να σχολιάσουν τις απαντήσεις βρέθηκαν πέρα από τα στελέχη του εν λόγω αποκόμματος της επιρροής του 1% ο Μπουτάρης και άλλοι γνωστοί υστερικοί του αντεθνισμού, οι οποίοι προφανώς βρέθηκαν σε εξαιρετικά δεινή θέση στο να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν να είναι ταυτοχρόνως τόσο «δημοκράτες» και οι απόψεις τους τόσο μειοψηφικές.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι ο Εθνικισμός αποτελεί μια ζώσα ιδεολογία που διατρέχει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, γεγονός που εξηγεί άριστα και την απέλπιδα προσπάθεια των πολιτικάντηδων από κοινού με τους παρακρατικούς και τους δημοσιογράφους να ανακόψουν την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ουσιαστικά όλοι αυτοί οι υπηρέτες αντιφυσικών και ισχνά μειοψηφικών ιδεοληψιών είναι αναγκασμένοι να καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να αποτρέψουν την φυσική ροπή των πραγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ereuna-prorata-prokalei-ponokefalous-stous-anthellhnes-panw-apo-40-twn-ellh#ixzz59YZQYSdz

Exit mobile version