Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέρκελ προς Τσίπρα: Μπράβο Αλέξη, που δεν κάνεις τίποτα για τις τουρκικές προκλήσεις!

Μέρκελ προς Τσίπρα: Μπράβο Αλέξη, που δεν κάνεις τίποτα για τις τουρκικές προκλήσεις!

Για άλλη μία φορά ο Τσίπρας δέχεται τα συγχαρητήρια της Μέρκελ για την ενδοτικότητά του και την παθητική στάση που κρατά σε όλα τα μείζονα ζητήματα.

Συγκεκριμένα, η γερμανίδα Καγκελάριος, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τα εξής: «Χαίρομαι πολύ που ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρα πολλές επαφές με την Τουρκία, ακόμη και αν είναι φορτισμένες με ένταση».

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύριζα τυγχάνει των συγχαρητηρίων από την Μέρκελ ή και την γερμανική κυβέρνηση γενικότερα. Συγκεκριμένα θυμόμαστε τα συγχαρητήρια για την αμείλικτη εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής στο θέμα των πλειστηριασμών, αλλά και τα αντίστοιχα συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη επειδή δεν αντιπολιτεύεται την πολιτική Τσίπρα στο λεγόμενο «προσφυγικό».

Αυτή τη φορά τα «συγχαρητήρια» της Μέρκελ δείχνουν πόσο μακριά κείται το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της Γερμανίας, από τα ελληνικά συμφέροντα και την Εθνική μας Αξιοπρέπεια. Το γεγονός ότι μία κυβέρνηση λαμβάνει συγχαρητήρια από την Μέρκελ, ας το σκεφτούν και ας το αξιολογήσουν οι ψηφοφόροι της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/merkel-pros-tsipra-mprabo-alejh-pou-den-kaneis-tipota-gia-tis-tourkikes-pro#ixzz59ZqZJbpZ

Exit mobile version