Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Διακόπτεται  το πρωτάθλημα και είναι η πρώτη είδηση σήμερα, δηλαδή κάτι τρέχει στα χωριά των ρομά. Εδώ έχει διακοπεί η ζωή μας, δεν υπάρχει ίχνος δημόσιας ασφάλειας ή κρατικής μέριμνας θα μας πονέσει ένα ανάπηρο πρωτάθλημα; Εμείς να νικάμε Τάκη μου και οι άλλοι να πάνε να “κουρευτούν”, αυτή είναι η σύγχρονη κουλτούρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της σύγχρονης ζωής, ιδίως στην Ελλάδα. Καμμία κριτική ικανότητα, καμμιά συνείδηση ή αξιοπρέπεια. Όλα στον βωμό του αποτελέσματος με κριτήριο μόνο την ευκολία, να μην κουραστεί κανείς για τίποτα κι ας υποφέρουν δίπλα, θα κοιτάξουμε από την άλλη. Μας έχουν κάνει ζώα και μετά παραπονούμαστε γιατί μας φέρονται σαν ζώα. Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και σκεφτόμαστε αν θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Χρυσή Αυγή λοιπόν γιατί μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα αλλάξει και ο κόσμος γύρω μας.

Ζωή Λ., Περιστέρι

Καθημερινή προς Σύριζα: «Καλπάζει η Χρυσή Αυγή, σταματήστε τους με κάθε τρόπο»!

Συναγωνιστές, Λόγω ενός προβλήματος υγείας σε συγγενικό μου πρόσωπο σήμερα το πρωί βρέθηκα σε κάποιο από τα δεκάδες ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας. Το θέαμα ήταν λυπηρό! Ουρές από ανθρώπους κυρίως λαϊκούς με προβλήματα υγείας να στοιβάζονται και να πληρώνουν από την τσέπη τους υπέρογκα ποσά, ποσά που ήδη έχουν πληρώσει στο δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο όμως έχει καταρρεύσει για να μπορέσει να συντηρήσει τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών. Ρατσισμός, αν είσαι Έλληνας άρα έχεις και πρέπει να πληρώσεις, δυο, τρεις, εκατό φορές. Αν όμως είσαι  λαθρομετανάστης σε ευχαριστούμε που διάλεξες την Ελλάδα και πάρ’τα όλα τσάμπα, πληρώνουν οι “ανθρωπιστές” κακομοιραίοι. Αυτό όλο ονομάζεται “πρόοδος” κι ας μην έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου ή να πληρώσεις τους λογαριασμούς, θα την υποστείς θέλεις δεν θέλεις. Μην τυχόν αντιδράσεις ή αντιμιλήσεις, θα γίνεις φασίστας, νεοναζί, σατανιστής και ντισκομπάλα. Αυτή η αρρώστια επικρατεί παντού και μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να την θεραπεύσει.

Σ.Ι.

Έρευνα ProRata προκαλεί πονοκεφάλους στους ανθέλληνες: Πάνω από 40% των Ελλήνων θεωρούν την καταγωγή σημαντικότερο στοιχείο της ταυτότητάς τους!

Να μπει ένα στοπ στα τούρκικα προϊόντα, στα σήριαλ, σε ότι κατασκευάζετε στην τουρκία. Έχουμε δυο αιχμαλώτους Έλληνες στρατιωτικούς σε καιρό ειρήνης, θα μπορούσαν να είναι αδέρφια μας, φίλοι μας, παιδιά μας. Καμία ανοχή στους βάρβαρους που αιχμαλώτισαν τους στρατιωτικούς μας, καμία ανεκτικότητα στην τρέλα του Ερντογάν. Που είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Οι αριστεροί ουμανιστές, οι αλληλέγγυοι; Αν ήταν τίποτα αντάρτες κανενός ξένου απελευθερωτικού στρατού θα είχαν σιωπήσει όπως κάνουν τώρα; Πλησιάζει η ώρα που η ήρα θα ξεχωρίσει από το στάρι. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Β.Κ., Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τα σχέδια της Τουρκίας στην Θράκη: Σχεδιάζουν την κατάργηση του θεσμού των ιεροδιδασκάλων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-martiou-2018#ixzz59cKmRSHe

Exit mobile version