Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι και φιλοσκοπιανοί ίδρυσαν ΜΚΟ στην Ελλάδα που κυβερνούν οι ανίκανοι!

Μέχρι και φιλοσκοπιανοί ίδρυσαν ΜΚΟ στην Ελλάδα που κυβερνούν οι ανίκανοι!

Το πόσο διαλυμένη χώρα είναι η Ελλάδα και το πώς ο εθνομηδενισμός δεν γνωρίζει κανένα κρατικό εμπόδιο, φαίνεται από την είδηση ότι φιλοσκοπιανοί προχώρησαν στην ίδρυση ΜΚΟ(!), όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Πρόκειται για την Οργάνωση «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων “Κύριλλος και Μεθόδιος”».

Προκειμένου να λάβουν έγκριση από το Πρωτοδικείο Σερρών, τα μέλη της ΜΚΟ υποστηρίζουν ότι έργο τους είναι η διάσωση, η διατήρηση και προβολή ιστορικών στοιχείων και εθίμων της περιοχής και η «καταγραφή βιογραφιών χαρακτηριστικών προσωπικοτήτων». Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, από την εφημερίδα που εκδίδει η εν λόγω ΜΚΟ γίνεται αντιληπτό ότι κάποιοι «παίζουν ύποπτα παιχνίδια».

«Σε όλα τα φύλλα υποστηρίζεται, με ιδιαίτερο σθένος, η ύπαρξη δήθεν “μακεδονικής” γλώσσας, εθνότητας και μειονότητας τόσο στην περιοχή των Σερρών όσο και στην λοιπή Μακεδονία. Αυτή την γλώσσα που με μεγάλη προσοχή απέφυγαν να χαρακτηρίσουν ως “μακεδονική” στο καταστατικό τους» ανέφερε η Ομοσπονδία. Ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ και εκδότης της εφημερίδας, όπως καταγγέλλει η ΠΟΠΣΜ, είναι ο Ιωάννης Πούνιος από την Ηράκλεια Σερρών, ο οποίος το 2016 είχε δηλώσει ότι οι Σερραίοι έχουν σλαβική καταγωγή και το γνωρίζουν μέχρι και τα περιστέρια.

Να υποθέσουμε ότι (και) αυτή η ΜΚΟ θα πληρώνεται (και) από τον κρατικό κορβανά (δηλαδή από τους Έλληνες φορολογούμενους) για να προωθεί ξεκάθαρα ανθελληνικές θέσεις; Η απάντηση είναι προφανής…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mechri-kai-filoskopianoi-idrusan-mko-sthn-ellada-pou-kubernoun-oi-anikanoi#ixzz59dElLK00

Exit mobile version