Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέσπασαν κατά του κυβερνητικού τσίρκου οι γονείς των Ελλήνων Στρατιωτικών: «Αν ήταν τα δικά σας παιδιά, θα κάνατε τα ίδια»;

Ξέσπασαν κατά του κυβερνητικού τσίρκου οι γονείς των Ελλήνων Στρατιωτικών: «Αν ήταν τα δικά σας παιδιά, θα κάνατε τα ίδια»;

Ξέσπασαν κατά της αντεθνικής και ανάλγητης κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που τελούν επί δωδέκατη ημέρα όμηροι των Τούρκων.

Αντί να κινήσει ουρανό και γη για να απελευθερωθούν άμεσα οι δυο συμπατριώτες μας, ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου έστειλε στον Έβρο τον μπάρμπα Φώτη Κουβέλη για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας και προκειμένου να ριχτεί στάχτη στα μάτια τόσο των οικογενειών των στρατιωτικών μας όσο και σ’ εκείνα ενός ολόκληρου Λαού.

Τα πράγματα εντούτοις δεν εξελίχθηκαν όπως οι απατεώνες της κυβέρνησης προσδοκούσαν:

«Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τί θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;», ρώτησε μπροστά στις κάμερες οργισμένη η μητέρα του λοχία Δ. Κούκλατζη, γκρεμίζοντας το event που οι άθλιοι της κυβέρνησης είχαν στήσει.

Με το γνωστό πολιτικάντικο ύφος που διακρίνει τις… μορφές της αριστεράς, ο μπαρμπα Φώτης επέμεινε στην κοροϊδία: «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών», δήλωση η οποία φυσικά ουδόλως ανακούφισε ή ικανοποίησε τις οικογένειες και βεβαίως το σύνολο των Ελλήνων.

Αλήθεια, θα πάει και ο Καμμένος στον Έβρο ή θα συνεχίσει να κρύβεται; Όπως και να ‘χει, δικαίως εισέπραξε τη χλεύη του Ελληνικού Λαού η οποία αποτελεί και την σφραγίδα στο πολιτικό του τέλος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jespasan-kata-tou-kubernhtikou-tsirkou-oi-goneis-twn-ellhnwn-stratiwtikwn-a#ixzz59eXQyYQ1

Exit mobile version