Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα στο Star: “Έπεσαν στα μαλακά οι Χρυσαυγίτες!” – Βασανιστήρια και εκτελέσεις ονειρεύονται τα παπαγαλάκια

YouTube Poster

Η ποινή της περικοπής μισθού και της αποβολής από τις συνεδριάσεις της βουλής είναι η ανώτατη που προβλέπει ο κανονισμός. Ειδικά στην περίπτωση του Αρχηγού και των 2 βουλευτών μας, η ποινή αυτή είναι παράνομη και αντισυνταγματική, γιατί πλήττει την ελευθερία του λόγου, που προστατεύεται από τα βασικά άρθρα του Συντάγματος.

Παρ’ όλα αυτά, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια παρέμειναν ανικανοποίητα. Περίμεναν βασανιστήρια και εκτελέσεις για να ικανοποιηθεί το αντιχρυσαυγίτικο μένος τους.

ΥΓ: Παρά το μίσος τους, ακόμα και οι παρουσιάστριες του Star Ζαχαρέα και Μακρή αναρωτήθηκαν: “Γιατί οι μουσουλμάνοι δεν απαντούν στις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής; Γιατί φωτογραφίζονται με σημαίες της τουρκίας και πορτραίτα του κεμάλ;“.

Τελικά, ο αληθής λόγος της Χρυσής Αυγής αρκεί για να αφυπνίσει – έστω και στιγμιαία – ακόμα και τα πιο φανατικά συστημικά φερέφωνα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-sto-star-epesan-sta-malaka-oi-chrusaugites-basanisthria-kai-ekte#ixzz59eYUE47a

Exit mobile version