Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πάγωσαν» οι συριζαίοι από την διαταγή των διεθνών τοκογλύφων: Ξεχάστε τα «αντίμετρα» και μειώστε από τώρα το αφορολόγητο!

«Πάγωσαν» οι συριζαίοι από την διαταγή των διεθνών τοκογλύφων: Ξεχάστε τα «αντίμετρα» και μειώστε από τώρα το αφορολόγητο!

Μπορεί οι συριζαίοι να φουσκώνουν ήδη τα χρωματιστά μπαλόνια για το «τέλος των μνημονίων», όμως η πραγματικότητα στις αίθουσες των συνεδριάσεων είναι εξόχως ζοφερά.

Στην τελευταία συνεδρία του Eurogroup, οι διεθνείς τοκογλύφοι ήταν εξόχως σαφείς, λέγοντας ότι απομένουν μόλις 100 ημέρες μέχρι την επόμενη αξιολόγηση, γεγονός που απαιτεί την επίσπευση των εξελίξεων.

Έτσι μετέφεραν στον Τσακαλώτο ότι θα πρέπει να ξεχάσει τα περί «αντιμέτρων» και προεκλογικής παροχολογίας και να αρχίσει να ετοιμάζεται για την μείωση του αφορολογήτου από το 2019 και όχι από το 2020 όπως προβλεπόταν μέχρι τώρα.

Κάπως έτσι, τελειώνουν οι επαμφοτερίζουσες δηλώσεις των αξιωματούχων του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και οι συζητήσεις επανέρχονται στην μνημονιακή «κανονικότητα».

Με απλά λόγια τελείωσε το «καρότο» και αρχίζει και πάλι το «μαστίγιο» με την επίσπευση της ραγδαίας εκ νέου φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pagwsan-oi-surizaioi-diatagh-diethnwn-tokoglufwn-jechaste-ta-antimetra-kai#ixzz59eaQyCbi

Exit mobile version