Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης ασυδοσία αλβανών στις φυλακές: Συμμορία μαστίγωσε σωφρονιστικό υπάλληλο!

Ένα πρωτοφανές γεγονός συνέβη την περασμένη εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού, γεγονός που αντικατοπτρίζει την απουσία κράτους Δικαίου και καταδεικνύει ασφαλώς τον αντίκτυπο των διαβρωτικών αριστερών εμμονών στις κρατικές δομές.

Συγκεκριμένα, τρεις αλβανοί έστησαν ενέδρα σε άτυχο υπαρχιφύλακα, καθώς αυτός ενημερώθηκε από τον φύλακα ότι αυτοί αρνούνται να μπουν μέσα στα κελιά.

Όταν αυτός προσήλθε να δει τι συμβαίνει, τον απείλησε ο ένας με μαχαίρι και οι άλλοι δύο τον μαστίγωσαν με αυτοσχέδιο μαστίγιο από καλώδια!

Το εξωφρενικό αλλά και ανησυχητικό της υποθέσεως είναι ότι στις εκκλήσεις του υπαρχιφύλακα, δια ασυρμάτου, οι συνάδελφοί του δεν ανταποκρίθηκαν, ενώ τον προέτρεψαν να μην το αναφέρει διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αντιποίνων από τους κρατουμένους.

Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα που έχει επιβάλει το ανίκανο πολιτικό σύστημα: Να αδυνατεί η ίδια η Σωφρονιστική Υπηρεσία να αποκαταστήσει την τάξη και οι υπάλληλοι της να διαπομπεύονται και να είναι έρμαια των διάφορων κρατουμένων ληστοσυμμοριτών.

Η δε … συμβουλή των συναδέλφων στον παθόντα υπαρχιφύλακα να μην κάνει επίσημη αναφορά καταδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο αφήνει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο έλεος των συμμοριών.

Έχουμε να κάνουμε δυστυχώς με μια νέα εποχή, σύμφωνα με την οποία η επιβολή του νόμου, η αποκατάσταση της τάξεως και η κοινωνική ειρήνη περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-asudosia-stis-fulakes-summoria-albanwn-mastigwse-swfronistiko-upallh#ixzz59ecjp1me

Exit mobile version