Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση φίμωσης του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου για τον εθνικό του λόγο

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος μέσω του προσωπικού του ιστολογία απαντά στην δίωξη και του κλήση σε απολογία για “ρητορική μίσους”.

Είναι προφανές πως θέλουν να φιμώσουν τις Εθνικές φωνές!

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο του Εθνικού Ιεράρχη:

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ «ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!» ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ!

Με το υπ΄ αριθμ.  Β17-246 ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ της Κυρίας  Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αιγίου καλούμαι ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου την 15ην Μαρτίου για να δικασθώ ως κατηγορούμενος επί παραβάσει των άρθρων 1,12,14,18,26 §1α, 27 §1, 51, 53, 57 79, 94 και 196 του Π.Κ. και του άρθρου 1 του Ν. 927/79, ως ετροποποιήθη με το άρθρ, 1 του Ν. 4285/14.

Ειδικώτερα κατηγορούμαι, ότι «με πρόθεση μέσω διαδικτύου…προέτρεψα σε πράξεις ή ενέργειες, που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος, και βία κατά ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα  των ως άνω προσώπων ….».

Το αδίκημα, για το οποίο και θα δικασθώ, είναι η αρνητική στάση μου ως προς τους ομοφυλοφίλους!  Η προτροπή μου «φτύστε τους», όπως δημοσιεύθηκε στο Blog (βλ. 09.12.2015), όπως αποδείχθηκε, τους ενώχλησε πολύ! Μήπως όμως και εμάς δεν μας ενώχλησαν είτε κάποιες προκλητικές φωτογραφίες τους, είτε τα Gay’s Parties, τα οποία με τόση υπερηφάνεια παρουσίαζαν;

Παραδιδόμεθα, λοιπόν, στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, την οποία τιμάμε και στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη! Παραδιδόμεθα στα χέρια των μισούντων ημάς! Ας δείξουν όλη τους την κακία επάνω μας!

Διαβάστε την συνέχεια στο mkka.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheirhsh-fimwshs-tou-mhtropolith-kalabrutwn-ambrosiou-gia-ton-ethniko-to#ixzz59fbLYfgf

Exit mobile version