Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να κλείσει άμεσα το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή μέχρι την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών

Να κλείσει άμεσα το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή μέχρι την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών

Ένα σημαντικό προπύργιο της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής στην Βόρειο Ελλάδα είναι το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή που πρέπει άμεσα να ανασταλεί η λειτουργία του ως μοχλό πίεσης για την απελευθέρωση του Ανθ/γου Α. Μητρετώδη και Λ/χια Δ. Κούκλατζη που κρατούνται αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Άμεσο λουκέτο σε όλες τις δραστηριότητες του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή επιβάλλει η στρατηγική για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είχαν συλληφθεί κάτω από εξαιρετικά παράξενες συνθήκες την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις Καστανιές του Έβρου.

Με αυτή την κίνηση οι τούρκοι θα χάσουν πολύ περισσότερα από όσα κερδίζουν σήμερα από την κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών και την πονηρή εκμετάλλευση αυτής της υπόθεσης. Οι τουρκικές τακτικές πρόσαψης κατηγοριών είναι ύπουλες, επειδή προσπαθούν να συνδέσουν κατασκοπική δραστηριότητα και προσπάθειες διακίνησης λαθρομεταναστών από Έλληνες στρατιωτικούς.

Το κεραυνοβόλο κλείσιμο του Προξενείου επ’ αόριστο χρόνο θα κάνει τον Ερντογάν να χάσει περισσότερα από ότι κερδίζει σήμερα με αυτή την κατάσταση.

Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έχει ξεχάσει τους κρατούμενους Έλληνες αξιωματικούς στην Τουρκία και προτείνει αποτελεσματικά τακτικά αντίμετρα για την ασφαλή επιστροφή τους στην Πατρίδα μας.

Θ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-kleisei-amesa-to-tourkiko-projeneio-sthn-komothnh-ews-thn-apeleutherwsh#ixzz59fcDnM6R

Exit mobile version