Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥπΕξ Σκοπίων προς εγχώριους γραικύλους: Να… μοιραστούμε την πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας!

ΥπΕξ Σκοπίων προς εγχώριους γραικύλους: Να... μοιραστούμε την πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας!

Αμ, δεν είναι μόνο ο Ερντογάν Πασάς (και οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι) που απαιτεί μοιρασιά του ενεργειακού πλούτου Κύπρου και Αιγαίου («καζάν-καζάν», δηλαδή «μισά-μισά»…). Μάθανε πως «πουλιόμαστε» και πλάκωσαν και οι Σκοπιανοί!

Έτσι, ξεθαρρεμένος από τις σαφέστατες υποχωρητικές διαθέσεις των γραικύλων των Αθηνών, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νικόλα Δημητρώφ, γύρεψε να μοιραστούν η Ελλάδα και τα Σκόπια την “πολιτιστική κληρονομιά” της Μακεδονίας!

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του: «Είμαστε δύο χώρες της Ευρώπης του 21ου αιώνα που μοιράζονται τη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μοιρασθεί, μια τέτοια πολιτιστική κληρονομιά, ακόμη και όταν υπό τον όρο αυτόν σημαίνουν διαφορετικά πράγματα ή θέτουν διαφορετική έμφαση»…

Όσον δε αφορά την «λύση» του προβλήματος της ονομασίας, το έθεσε ως εξής το θέμα: «Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα καλύπτει τις ανησυχίες και των δύο πλευρών, όσον αφορά την διάκριση μεταξύ του κράτους της “Μακεδονίας” και της περιοχής της Μακεδονίας στην Ελλάδα. Θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής και να μην εμπεριέχει ζητήματα ταυτότητας και στις δύο πλευρές».

Όπως βλέπουμε, οι Σκοπιανοί δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω και δεν διαπραγματεύονται την «μακεδονική» τους ταυτότητα! Ούτως εχόντων των πραγμάτων, για ποιο πράγμα συνεχίζονται οι «διαπραγματεύσεις» μαζί τους;

(ΥΓ): Άμα θέλουν οι θλιβεροί πολιτικάντηδες των Αθηνών να μοιραστούν κάτι με τους Σκοπιανούς, ας μοιράσουν τα ακίνητα και τις καταθέσεις τους στις τράπεζες – εσωτερικού κι εξωτερικού!

Το όνομα της Μακεδονίας μας και η πολιτιστική της κληρονομιά είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ για την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upej-skopiwn-pros-graikulous-twn-athhnwn-na-moirastoume-thn-politistikh-klh#ixzz59fctokmL

Exit mobile version