Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόντιος Πιλάτος το ΝΑΤΟ μέσω Στόλτεμπεργκ: «Βρείτε τα μόνοι σας για τους Έλληνες Στρατιωτικούς – Η Τουρκία είναι ισχυρός μας σύμμαχος» – Ούτε λέξη από τον Καμμένο!

Πόντιος Πιλάτος το ΝΑΤΟ μέσω Στόλτεμπεργκ: «Βρείτε τα μόνοι σας για τους Έλληνες Στρατιωτικούς - Η Τουρκία είναι ισχυρός μας σύμμαχος» - Ούτε λέξη από τον Καμμένο!

Οι «δυτικοί σύμμαχοι» για τους οποίους τόσες και τόσες θυσίες έχει πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Λαός στο παρελθόν, αλλά και στο παρελθόν με υποχωρήσεις στην εξωτερική πολιτική του, ξεπουλάνε για άλλη μία φορά την Ελλάδα προς χάριν της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. της «συμμαχίας», Γενς Στόλτεμπεργκ, μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο Anadolu, «άδειασε» για μια ακόμα φορά την Ελλάδα και τάχτηκε στο πλευρό της Τουρκίας παρότι είναι η τελευταία που παραβιάζει σταθερά του κανόνες καλής γειτονίας και τα λοιπά φαιδρά που προβάλλει ως δήθεν «κανόνες» του το ΝΑΤΟ.

Μιλώντας για τους Έλληνες Στρατιωτικούς που βρίσκονται όμηροι του Ερντογάν, λοιπόν, ο Στόλτεμπεργκ αντί να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση στρατιωτών μίας υποτίθεται συμμαχικής δύναμης είπε: «πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία».

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Ευχαριστώ γι’ αυτό την Τουρκία. Οι ανησυχίες της χώρας για την ασφάλειά της είναι θεμιτές»

Κοινώς, το ΝΑΤΟ όχι μόνο «άδειασε» την Ελλάδα, αλλά και «ευλόγησε» τις κοινές επιχειρήσεις Τούρκων και τζιχαντιστών στο Αφρίν, δείχνοντας το ποια είναι η πραγματική μήτρα της τρομοκρατίας!

Τα τελευταία γεγονότα δείχνουν για άλλη μία φορά την αλήθεια που κρύβεται στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για γεωπολιτική στροφή προς Ρωσία, αλλά και το ψεύδος που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις των πολιτικάντηδων ότι δήθεν «πρέπει» να είμαστε πειθήνιου στους «δυτικούς», είτε αυτοί λέγονται ΝΑΤΟ ή Ε.Ε. ή Αμερικανοί για να «μας προστατεύσουν από την τουρκία».

Πάλι καλά που τις προάλλες ο “σύντροφος” Καμμένος, μετά από εξαφάνιση πέντε ημερών, πήγε να “κλαφτεί” στους νατοϊκούς για να απελευθερωθούν οι Έλληνες Στρατιωτικοί!

Υ.Γ. Θυμίζουμε ότι προσφάτως ο Στόλτεμπεργκ όταν η Τουρκία κατέρριψε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος είχε δηλώσει πως η Ελλάδα δεν έχει παρόμοιο δικαίωμα υπεράσπισης των συνόρων της!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pontios-pilatos-to-nato-stoltempergk-na-ta-breite-monoi-sas-gia-tous-ellhne#ixzz59fdp45Mh

Exit mobile version