Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν οι τούρκοι μια επιτυχή βίαιη διάβαση των Ελληνικών Δυνάμεων στον Έβρο

Τρέμουν οι τούρκοι μια επιτυχή βίαιη διάβαση των Ελληνικών Δυνάμεων στον Έβρο

Πονηρή προσπάθεια διεξαγωγής ψυχολογικού πολέμου από τους τούρκους ή κατασκευασμένα άρθρα προς άγραν δημοσιότητας (click-bait) η πρόσφατη είδηση της κατασκευής “αντιαρματικής” τάφρου στο Κάραγατς;

Η πρόσφατη είδηση της κατασκευής “αντιαρματικής” τάφρου στην περιοχή του Κάραγατς είναι απλά ακόμη μια προσπάθεια διεξαγωγής ψυχολογικού πολέμου από τους τούρκους ή κατασκευασμένα άρθρα προς άγραν δημοσιότητας (click-bait) αφού τα συγκεκριμένα τεχνητά και φυσικά υδάτινα κωλύματα σε εκείνη την περιοχή προϋπάρχουν από το 2017 και αποτελούν απλή ρουτίνα επιτυχούς βίαιης διάβασης για το Ελληνικό Μηχανικό Μάχης και τις Μηχανοκίνητες Μεραρχίες Πεζικού.

Χθες εμφανίστηκαν πολλά δημοσιεύματα στον εγχώριο ηλεκτρονικό Τύπο (για παράδειγμα στο Πρώτο Θέμα) για την κατασκευή μιας αντιαρματικής τάφρου (Κανάλι Αλεξανδρούπολης) από τους τούρκους στην περιοχή του Κάραγατς. Όμως το συγκεκριμένο κανάλι έχει ήδη σχεδόν κατασκευαστεί από τους τούρκους τον Δεκέμβριο του 2017.

Με στρατιωτικούς όρους, η δημιουργία του πρόσθετου τεχνητού υδάτινου κωλύματος ανήκει στους δικαιολογημένους φόβους των τούρκων για μια επιτυχή βίαιη διάβαση των Ελληνικών Μηχανοκίνητων Δυνάμεων στην περιοχή της Αδριανούπολης. Η ιδέα της μετέπειτα προέλασης των Ελληνικών Δυνάμεων στην κοιλάδα μεταξύ Αδριανούπολης και Ραιδεστού εκφράζεται και από τον Παναγιώτη Κονδύλη στο βιβλίο του “Θεωρία του Πολέμου” και έχει ληφθεί σοβαρά υπ όψη από αρκετούς τούρκους στρατιωτικούς αναλυτές.

Σε κάθε περίπτωση η προσομοίωση και σχετική άσκηση της στρατιωτικής επιχείρησης σχετικά με μια επιτυχή βίαιη διάβαση υδάτινων κωλυμάτων, ιδιαίτερα των τεχνητών (Κανάλι Αδριανούπολης) και φυσικών (Ποταμός Έβρος) στην περιοχή της Αδριανούπολης, έχει αναλυθεί διεξοδικά από της Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσα στο 2017 και οι τούρκοι έχουν κάθε λόγο να τρέμουν αυτή την πραγματικότητα.

Η. Κασιδιάρης: Έτσι θα επικρατήσουμε σε ελληνοτουρκικό πόλεμο – ΒΙΝΤΕΟ

Θ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fobountai-oi-tourkoi-mia-epituchh-biaia-diabash-twn-ellhnikwn-dunamewn-sthn#ixzz59jm1xLzJ

Exit mobile version