Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία υπουργών ΣΥΡΙΖΑ: «Θα μονιμοποιήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»

Κυνική ομολογία υπουργών ΣΥΡΙΖΑ: «Θα μονιμοποιήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»

Το πώς οραματίζεται και (κυρίως) σχεδιάζει την Ελλάδα του μέλλοντος η εθνομηδενιστική «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των «χρήσιμων ηλιθίων» φαίνεται από την εκδήλωση-ημερίδα που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, το τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Από τις μεταναστευτικές-προσφυγικές ροές στην ένταξη».

Το γεγονός ότι στην ημερίδα αυτή παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμούς οι Πάνος Ρήγας, γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μανώλης Σαρρής, συντονιστής Τμήματος Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την ξεκάθαρη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Οι «πρόσφυγες» δεν θα θεωρούνται πια απλώς ως «προσωρινά φιλοξενούμενοι», οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα «για να γλυτώσουν από την φρίκη και τις κακουχίες του πολέμου» (ακόμη και προερχόμενοι από χώρες όπου δεν υφίσταται πόλεμος…), αλλά πλέον θα υπάρχει σχεδιασμός μονιμοποίησης – νομιμοποίησής τους, με σαφή σκοπό την οριστική εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Άλλη μια απόδειξη ότι (και) η νυν κυβέρνηση επιθυμεί να μετατρέψει τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδας σε ετερογενή πληθυσμό και την Χώρα σε χώρο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αντισταθεί, έντιμα και νόμιμα, σ’ αυτή την εφιαλτική προοπτική που αναμφίβολα ως αποτέλεσμα θα έχει το τέλος του Ελληνικού Έθνους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-upourgwn-kai-stelechwn-tou-suriza-.-theloume-na-monimopoihsoume-to#ixzz59jmeQs3K

Exit mobile version