Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο ζενίθ οι τουρκικές προκλήσεις: Αντιπαρατάσσουν πολεμικά πλοία στην άσκηση «Ηνίοχος» στο Αιγαίο!

Στο ζενίθ οι τουρκικές προκλήσεις: Αντιπαρατάσσουν πολεμικά πλοία στην άσκηση «Ηνίοχος» στο Αιγαίο!

Εν εξελίξει της στρατιωτικής ασκήσεως «ΗΝΙΟΧΟΣ», η Τουρκία προβαίνει σε άλλη μια υπέρτατη πρόκληση, να στείλει δηλαδή στο Αιγαίο πολεμικά πλοία!

Για άλλη μια φορά, η Τουρκία εφευρίσκει ένα φτηνό πρόσχημα, προκειμένου να επιδείξει ισχύ και να κλιμακώσει την επιθετική της πολιτική έναντι της ελληνικής κυριαρχίας. Συγκεκριμένα, η άσκηση «Ηνίοχος» που διεξάγεται κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα φαίνεται να ενοχλεί την Τουρκία καθώς όπως υποστηρίζει η Άγκυρα «αποκλείονται τα τουρκικά πλοία από το Αιγαίο».

Λάδι στη φωτιά βεβαίως βάζει η εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», καθώς όπως αναφέρει η ελληνική κινητικότητα στο πλαίσιο του «ΗΝΙΟΧΟΥ» δεν θα μείνει αναπάντητη!

Συγκεκριμένα, η Τουρκία ετοιμάζει να μπλοκάρει τις παράκτιες περιοχές αντιπαρατάσσοντας πολεμικά πλοία, στοχεύοντας έτσι να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό έναντι των ελληνικών μέσω που συμμετέχουν στη στρατιωτική άσκηση. Στην εφημερίδα Βατάν δε, ο πρόεδρος του τουρκικού ινστιτούτου «21ος Αιώνας», Τζαχίτ Αρμαγάν Ντιλέκ αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί προβλήματα στο Αιγαίο.

Η τουρκική προκλητικότητα εντατικοποιείται συνεχώς διότι τροφοδοτείται από την σκανδαλώδη απάθεια και αδράνεια του ελλαδικού κράτους των ροζ μπολσεβίκων.

Η γλώσσα που καταλαβαίνουν οι Τούρκοι είναι μόνο η γλώσσα της ισχύος και των όπλων. Οποιαδήποτε άλλη στάση συνιστά ενδοτικότητα και εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-zenith-oi-tourkikes-proklhseis-antiparatassoun-polemika-ploia-sthn-askh#ixzz59jpEpe3J

Exit mobile version