Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: “Πασόκ” Μια ζωή στα θολά νερά τουρκοπροσκυνημένων και μιζαδόρων! 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ανεπιτυχώς να υποβαθμίσει την σημασία της αιχμαλωσίας των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Μάλιστα, ο Ηλίας Παναγιώταρος μνημόνευσε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα διανοητή Καζαντζάκη «αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις».

Όσον αφορά το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών σημείωσε ότι για ακόμη μια φορά υποβιβάζεται το εθνικό δίκαιο έναντι του ευρωπαϊκού, προς όφελος των μεγαλοεργολάβων και εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του Έλληνα καταναλωτή.

Στην δεύτερη παρέμβασή του ο Ηλίας Παναγιώταρος απάντησε καταλλήλως απέναντι στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς των βουλευτών του «συνταγματικού τόξου», τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι βουτηγμένο στην διαφθορά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-pasok-mia-zwh-sta-thola-nera-tourkoproskunhmenwn-kai-miz#ixzz59jq1GsNu

Exit mobile version