Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Αρτ TV: Δεν μας πτοούν ούτε διώξεις ούτε αποκλεισμοί! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “εκρηκτικό δελτίο” στο Αρτ TV, όπου σχολίασε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά σημειώνοντας την προκλητική ουδετερότητα του ΝΑΤΟ που θέτει σε ίδια μοίρα Ελλάδα και Τουρκία. Οι αμερικανοί με την προτροπή να “μοιραστούν οι δύο κοινότητες της Κύπρου ακριβοδίκαια τον φυσικό πλούτο της περιοχής” κατ΄ουσίαν αναγνώρισαν τον Αττίλα!

Για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται επί 13 ημέρες αιχμάλωτοι των τούρκων εξέφρασε σοβαρά ερωτήματα αν συνελήφθησαν επί τουρκικού ή ελληνικού εδάφους. Κατήγγειλε την στάση της κυβέρνησης που υιοθέτησε αβίαστα την τουρκική άποψη και δεν έχει κάνει καμία αποφασιστική κίνηση για την απελευθέρωση τους.

Για το Σκοπιανό επανέλαβε πως κάθε ονομασία με τον όρο Μακεδονία για το γειτονικό κράτος είναι προδοσία, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργώντας ως υποχείριο των ΗΠΑ, κάνει τα πάντα για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Τόνισε ότι στον καιρό του Μνημονίου έχουν εγκαταλειφθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, επισημαίνοντας το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας και προτείνοντας καθολική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18 με 18μήνη θητεία.

Για την πρόσφατη πρόταση μομφής από τον πρόεδρο της Βουλής, Βούτση σημείωσε πως μεροληπτικά πειθαρχικές ποινές επιβάλλονται μόνο σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Επανέλαβε την δήλωση του Ερντογάν που χαρακτήρισε 4 βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως “δικούς του”, σημειώνοντας το άρθρο 51 Συντάγματος που ορίζει ότι κάθε Έλληνας βουλευτής οφείλει να εκπροσωπεί το Έθνος.

Ο Βούτσης, λειτουργώντας ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει σε ένα λαϊκό κράτος, ενώ η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για ένα εθνικό κράτος.

Τέλος, τόνισε ότι παρά τους αποκλεισμούς και τις “δημοκρατικές μομφές” από το καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τους Εθνικούς Αγώνες κερδίζοντας ολοένα την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-kamia-dhmokratikh-momfh-kai-kanenas-apokleismos-den-mpo#ixzz59jqiWndg

Exit mobile version