Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παγκόσμια αστυνομία σκέψης: Το Facebook απέκλεισε το Britain First για “πρόκληση μίσους”

Παγκόσμια αστυνομία σκέψης: Το Facebook απέκλεισε το Britain First για “πρόκληση μίσους”

Ο διωγμός των Εθνικιστικών απόψεων και της έκφρασης πατριωτισμού συνεχίζεται αμείωτος παγκοσμίως!

Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι απέκλεισε το Britain First από την πλατφόρμα του, καθώς παραβίασε τους κανόνες κατά της “πρόκλησης μίσους”.

Η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κατέβασε τη σελίδα του Britain First στο Facebook, καθώς και τις σελίδες των επικεφαλής, των Πολ Γκόλντινγκ και Τζέιντα Φράνσεν, με το πρόσχημα ότι παραβίασαν τους κανόνες που στόχο έχουν να σταματήσουν την υποκίνηση μίσους κατά μειονοτικών ομάδων.

Η διαγραφή των σελίδων της Britain First έγινε την ώρα που το Facebook και άλλες εταιρίες του διαδικτύου, όπως η Twitter και η Google, δέχονται αυξανόμενες πιέσεις να… περιφρουρήσουν τα δίκτυά τους και να αξιολογούν το περιεχόμενο, ώστε να αποτρέπουν στους Εθνικιστές να εξαπλώνουν το μήνυμά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πακιστανικής καταγωγής δήμαρχος του Λονδίνου πανηγύρισε για αυτήν την φίμωση από το Facebook!

Και το twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής – Ολοκληρωτικός πόλεμος από το Σύστημα! Αυστηρή απάντηση Λαϊκού Συνδέσμου στην Twitter Inc.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pagkosmia-astunomia-skepshs-to-facebook-apekleise-apo-to-britain-first-gia#ixzz59kmFR3w1

Exit mobile version