Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

14 ημέρες αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – Μέχρι τέλος Μαρτίου στις φυλακές της Αδριανούπολης!

14 ημέρες αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Μέχρι τέλος Μαρτίου στις φυλακές της Αδριανούπολης!

14 ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων.

Οι εγχώριοι υποτακτικοί στον “σουλτάνο” πολιτικάντηδες δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια, σε καμία απάντηση σε αυτήν την πρωτοφανή τουρκική πρόκληση.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους.

Κάθε μέρα που περνά είναι ακόμη μια μέρα ομηρείας!

Εξαιρετικά ανησυχητικά και ενδεικτικά της απάθειας της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης για το συμβάν της αιχμαλωσίας είναι αυτά που μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ.

Τουλάχιστον έναν μήνα θα κλείσουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στις φυλακές της Αδριανούπολης, προτού υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεσή τους -και πιο συγκεκριμένα, στην προσπάθεια αποφυλάκισής τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, oυσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του υπολοχαγού Αγγέλου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη αναμένονται από τις 30 Μαρτίου, όταν και έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των συνηγόρων τους και του τούρκου δικαστή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν στην τουρκική πλευρά, στις Καστανιές Έβρου, την 1η Μαρτίου. Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών θα τεθεί το θέμα της προφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών και θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/14-hmeres-aichmalwtoi-sta-cheria-twn-tourkwn-oi-duo-ellhnes-stratiwtikoi-te#ixzz59lV0JWij

Exit mobile version