Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Σίγουρα είναι ιδιοφυΐα και μεγάλος επιστήμονας ο Στίβεν Χόκινγκ και ο κόσμος έχασε ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που πέρασαν τον τελευταίο αιώνα. Αλλά πραγματικά για εμένα είναι τραγικό να βλέπω στα social media σχόλια τύπου “αναπαύσου εν ειρήνη”, γιατί τα βρίσκω επιφανειακά καθώς διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αν όλοι αυτοί με τις εκδηλώσεις θαυμασμού γνώριζαν τον συγκεκριμένο Βρετανό πριν από τον θάνατό του. Επίσης, τραγικότερο όλων είναι το γεγονός πως σαν χθες 14 Μαρτίου ο Ευαγόρας Παλλικαρίδης αντιμετώπισε την αγχόνη, ύστερα από μια δίκη παρωδία. Οπότε συνιστώ, ως Εθνικιστές να τιμούμε Έλληνες οι οποίοι θυσιάστηκαν στον βωμό της Πατρίδας και να μην τους ξεχνάμε ακολουθώντας μια καινούργια μόδα των 24 ωρών, γιατί πολύ απλά χωρίς αυτούς τους Ήρωες σήμερα δεν θα είχαμε δικαίωμα λόγου, πολλώ δε μάλλον “δημόσιου” όπως το facebook και το twitter.

Μ.Τ.

Παγκόσμια αστυνομία σκέψης: Το Facebook απέκλεισε το Britain First για “πρόκληση μίσους”

Λένε πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ακριβώς αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή στις Θερμοπύλες, όπου λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει τον ιερό αυτόν τόπο σε οίκο ανοχής. Πιο περιγραφική φωτογραφία από αυτήν δεν υπάρχει και αποτυπώνει ακριβώς τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Όπου ορδές ανθελλήνων έχουν μετατρέψει αυτόν τον ιερό τόπο σε οίκο ανοχής σε οποιοδήποτε τομέα. Κοινωνικό, εθνικό, οικονομικό, ατομικό η Ελλάδα έχει καταντήσει από τους κυβερνώντες από λαμπρή και ένδοξη θεά σε ιερόδουλη των ξένων και των καιροσκόπων. Η λύση είναι μια: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Χριστόφορος Κ.

Τρία δισ. ευρώ στην Τουρκία! Για την Ελλάδα μόνο… συμπάθεια

Μας έχουν ζαλίσει με το Mega που κλείνει και όλο ανοιχτό είναι. Συμπαράσταση στο Mega ο ένας, συμπαράσταση ο άλλος έλεος ρε παιδιά, τόση συμπαράσταση έχουμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τα πρώτα κύματα λαθρομεταναστών. Πραγματικά πιστεύετε ότι εγώ που δεν μπορώ με αξιοπρέπεια να βγάλω τον μήνα μου να με ενδιαφέρει το Mega και το κάθε Mega; Πιστεύετε πως ο μέσος Έλληνας ενδιαφέρεται για όλα αυτά; Ποσώς τον ενδιαφέρει! Σας έχει σιχαθεί όλους και εσάς και τους νταβατζήδες – εργοδότες σας.

Δημήτρης Λ.

Κυνική ομολογία υπουργών ΣΥΡΙΖΑ: «Θα μονιμοποιήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-15-martiou-2018#ixzz59q0PnpeP

Exit mobile version