Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»!

«Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»!

Τὸ μάρμαρο μένει βουβό… καὶ θὲ νὰ μείνει ἀκόμα,

Ποιὸς ξέρει ὡς πότ᾿ ἀμίλητο τὸ νεκρικό σου στόμα…

Κοιμᾶται κι ὀνειρεύεται καὶ τότε θὰ ξυπνήσῃ,

Ὅταν στὰ δάση, στὰ βουνά, στὰ πέλαγα, βροντήσῃ

Τὸ φοβερό μας κήρυγμα… «Χτυπᾶτε, πολεμάρχοι!

Μὴ λησμονεῖτε τὸ σχοινί, παιδιά, τοῦ Πατριάρχη»!

(Αριστοτέλης Βαλαωρίτης)

Τι κι αν το Κράτος το τάχα «ελληνικό» αγκομαχεί κι απεγνωσμένα αγωνίζεται επί δεκαετίες να επιβάλλει στο Λαό μας την ψευδαίσθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας φτάνοντας μέχρι του αισχρού σημείου να παραχαράσσει ή και να αποκρύπτει την ιστορική αλήθεια; Ο ίδιος ο τούρκος, αυτόν που ο μάρτυς των φρικιαστικών του εγκλημάτων Αμερικανός διπλωμάτης Τζωρτζ Χόρτον χαρακτήρισε «μάστιγα της Ασίας», έρχεται να γκρεμίσει με πάταγο το οικοδόμημα μιας απατηλής συμφιλίωσης το οποίο αναβλύζει από παντού αίμα ελληνικό.

Στην πραγματικότητα, ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Ερντογάν. Και θα πρέπει να τον ευγνωμονεί διότι η παρουσία του αποφέρει στο Έθνος μας μια προειδοποίηση και μιαν αποκάλυψη.

Η προειδοποίηση έχει να κάνει με τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού: ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται. Όταν νιώσει δυνατός, μα κυρίως όταν αισθανθεί πως ο Έλληνας είναι αδύναμος, θα εκδηλώσει τα ασιατικά του ένστικτα, εκείνα τα οποία τον διέκριναν από τα βάθη της Ιστορίας απ’ όπου κι αν πέρασε.

Η αποκάλυψη αφορά την εθνική αναξιοπρέπεια του εν Ελλάδι πολιτικού συστήματος, το οποίο από το 1974 και μέχρι σήμερα επιχειρεί να αποκρύψει τον ραγιαδισμό του μέσα από ουτοπικές ανοησίες και παραμύθια «συναδέλφωσης των λαών».

Ο Ερντογάν συνεπώς, αποτελεί την ζωντανή απόδειξη πως για τον Λαό μας πιο επικίνδυνη και από τον Τούρκο ακόμη είναι η εθνική απειλή της κάστας των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης που οδηγεί αργά και βασανιστικά τον Ελληνισμό στον θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-filhkoos-twn-jenwn-einai-prodoths#ixzz59q0Yvlui

Exit mobile version