Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο σκάνδαλο βιασμών νεαρών κοριτσιών στην Αγγλία, αλλά οι αρχές νοιάζονται μόνο για την πάταξη του «ρατσισμού»…

Νέο σκάνδαλο βιασμών νεαρών κοριτσιών στην Αγγλία, αλλά οι αρχές νοιάζονται μόνο για την πάταξη του «ρατσισμού»...

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από συμμορίες βιαστών, που θυμίζει έντονα το σκάνδαλο του Rothezhum (όπου οι αρχές δεν έκαναν τίποτε για να σταματήσουν τους εκεί βιασμούς από συμμορίες ασιατών, από τον φόβο μην τους πουν «ρατσιστές») συγκλονίζει το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αποκαλύπτει η Sunday Mirror “Μέχρι και 1.000 παιδιά φέρεται να έχουν υποφέρει στο χειρότερο γνωστό βρετανικό σκάνδαλο κακοποίησης – όπου οι συμμορίες βιαστών είχαν στο στόχαστρο κορίτσια ηλικίας έως και 11 ετών. Η φρίκη του βιασμού των ευάλωτων νεαρών κοριτσιών σε μια πόλη – στο Telford- συνεχίστηκε για ένα συγκλονιστικό διάστημα 40 χρόνων.

Μέχρι και 1.000 παιδιά θα μπορούσαν να έχουν υποφέρει από τα ανελέητα χέρια των διεστραμμένων και των βασανιστών. Κορίτσια ηλικίας έως 11 ετών δελεάστηκαν να φύγουν από τις οικογένειές τους, τους δόθηκαν ναρκωτικά, χτυπήθηκαν και βιάστηκαν σε μια επιδημία που, όπως λένε τα θύματα, συνεχίζεται.

Τρία από τα θύματα δολοφονήθηκαν και δύο άλλα πέθαναν σε τραγωδίες που συνδέονταν με το σκάνδαλο. Μην ανησυχείτε, όμως. Μπορεί οι βιασμοί να τελούνται ανενόχλητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η αντιμετώπιση του «ρατσισμού» βρίσκεται σε καλό επίπεδο, αφού δύο ηγετικά στελέχη του Κινήματος “Britain First” καταδικάστηκαν σε κάποιους μήνες φυλάκισης για δημοσίευση διαδικτυακών βίντεο, ενώ δύο μέλη του Κινήματος της Ταυτότητας της Αυστρίας εμποδίστηκαν να εισέλθουν στην χώρα και οδηγήθηκαν σε κέντρο κράτησης!

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» σε νέες περιπέτειες…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Παγκόσμια αστυνομία σκέψης: Το Facebook απέκλεισε το Britain First για “πρόκληση μίσους”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-skandalo-biasmwn-nearwn-koritsiwn-sthn-agglia-alla-oi-arches-noiazontai#ixzz59q12eai2

Exit mobile version