Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης σε γραμμή Τσίπρα στις ΗΠΑ: «Μικρό συμβάν» η αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών – Σύνθετη ονομασία για το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Μητσοτάκης σε γραμμή Τσίπρα στις ΗΠΑ: «Μικρό συμβάν» η αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών - Σύνθετη ονομασία για το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στα φούμαρα που πουλάει στο εσωτερικό η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να κοροϊδεύει τους αφελείς. Τώρα, όμως, ο Μητσοτάκης έχει πάει στο Αμέρικα να συναντήσει τα αφεντικά και εκεί δεν χωρούν αστεϊσμοί και μισά λόγια. Έτσι, μιλώντας στο Center Strategic and International Studies (CSIS) ο Μητσοτάκης αποκάλυψε το τι πραγματικά πιστεύει η Νέα Δημοκρατία για τα Εθνικά Θέματα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την ομηρία των Ελλήνων Στρατιωτικών από το τουρκικό σουλτανάτο, ο Μητσοτάκης αρκέστηκε να μιλήσει για ένα «μικρό συμβάν» που «δεν πρέπει να εξελιχθεί σε σημαντικό διπλωματικό επεισόδιο». Δηλαδή, στο ζήτημα αυτό Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν την ίδια ακριβώς θέση και την ίδια ακριβώς ρητορεία.

Επίσης, ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της Μακεδονίας μας. Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω ζήτημα η ΝΔ παρά το γεγονός ότι έκρυβε επιμελώς τις θέσεις της είχε στηρίξει τα συλλαλητήρια για πολιτικάντικους και ψηφοθηρικούς λόγους. Τώρα, μιλώντας στην Ουάσινγκτον, ο Μητσοτάκης δήλωσε περιχαρής που η σκοπιανική κυβέρνηση «είναι ανοικτή προς ένα συμβιβασμό» και τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να κινηθούν στην κατεύθυνση της «λύσης – πακέτο». Καμία διαφοροποίηση, δηλαδή, από τις αντίστοιχες δηλώσεις Κοτζιά για το ίδιο ζήτημα.

Είναι σαφές πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί σάρκα εκ της σαρκός του αντεθνικού πολιτικού συστήματος, το οποίο έχει γεννήσει και τον Σύριζα. Αυτός είναι και ο λόγος της πλήρους ταυτίσεώς τους σε όλα τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας, αλλά ταυτόχρονα είναι και ο λόγος της συμφωνίας τους στον πόλεμο εναντίον του μόνο πραγματικού εχθρού του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-ejwterikou-mikro-sumban-h-aichmalwsia-twn-ellhnwn-stratiwtikwn-n#ixzz59q3Kx4nZ

Exit mobile version