Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική προπαγάνδα στην Θράκη: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ξάνθη ενημερώνει σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και τουρκικά!

Ανθελληνική προπαγάνδα στην Θράκη: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ξάνθη ενημερώνει σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και τουρκικά!

Με άρθρο της ιστοσελίδα στην Βόρειο Ελλάδα καταδεικνύει τις ύπουλες μεθόδους του τουρκικού προξενείου και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην Θράκη από τις “παράλληλες δομές” και την φιλοτουρκική προπαγάνδα που γεννούν αποσχιστικές τάσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

“«Παράλληλες Δομές», αυτός είναι ο όρος για περιγραφτεί μια κατάσταση στην οποία μέσα σε ένα κυρίαρχο κράτος υπάρχουν «παράλληλες δομές» με αυτές να είναι, κοινωνικές, θρησκευτικές, αθλητικές ακόμα και υγείας. Στην Θράκη εδώ και χρόνια υπάρχουν κάποιες τέτοιες Δομές και κυρίως Κοινωνικές και Θρησκευτικές.

Η γλώσσα και ο «Ψευτομουφτής» είναι αυτές που τις συναντάμε καθημερινά κυρίως στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη. Η γλωσσική «Παράλληλη Δομή» είναι κυρίαρχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με Δημάρχους και Συμβούλους να ενημερώνουν μέσα από τα Social για δραστηριότητες τους με την Ελληνική και τουρκική γλώσσα.

Η διαδικασία αυτή εξυπηρετεί άμεσα την πολιτική της Άγκυρας αφού με αυτό τον τρόπο, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι και Βουλευτές του Ελληνικού Κράτους αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν “τούρκοι” στην περιοχή.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Μύκης στην Ξάνθη ενημερώνει αποκλειστικά τους δημότες τους μέσα από το Facebook και όχι με Δελτία Τύπου σε ΜΜΕ και πάντα σε Ελληνικά και τουρκικά και πολλές φορές μόνο στα τουρκικά.

Να σημειώσουμε ότι στο Δήμο Μύκης οι εκεί κάτοικοι οι οποίοι είναι Πομάκοι στην καταγωγή μιλάνε κυρίως Πομακικά και Ελληνικά.

Ακόμα πιο προκλητικός είναι ο Βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο οποίος την ημέρα που έγινε γνωστή η σύλληψη των δύο Αξιωματικών έκανε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook στα τουρκικά για ένα θέμα που αφορούσε την Ξάνθη.”

Η Χρυσή Αυγή έχει πάμπολλες φορές καταγγείλει εντός και εκτός Βουλής τους τουρκοπράκτορες και τις μεθόδους τους στην Θράκη και συνεχίζει ακατάπαυστα τον Αγώνα ενάντια στην ανθελληνική προπαγάνδα της Άγκυρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-janthh-h-topikh-autodioikhsh-enhmerwnei-se-duo-glwsses-ellhnika-kai-to#ixzz59q3dfRDE

Exit mobile version