Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμμορία ρομά τα έσπαγε στα μπουζούκια με κλεμμένα λεφτά! Είχαν διαπράξει 52 διαρρήξεις και διπλάσιες κλοπές

Συμμορία ρομά τα έσπαγε στα μπουζούκια με κλεμμένα λεφτά! Είχαν διαπράξει 52 διαρρήξεις και διπλάσιες κλοπές

Άλλη μια εγκληματική συμμορία αποτελούμενη από μέλη συγκεκριμένης «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. «Μεγάλη» ζωή με καθημερινές βραδινές εξορμήσεις σε κέντρα διασκέδασης έκανε μια συμμορία ρομά, η οποία έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας την Δευτέρα, καθώς είναι υπεύθυνη για αρκετές καταστροφές καταστημάτων στα Μεσόγεια, στα οποία εισέβαλλε και άρπαζε ταμειακές μηχανές με εισπράξεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εννέα ρομά που κατοικούσαν σε καταυλισμούς στην βορειοανατολική Αττική και εισέβαλλαν με κλεμμένα παλιά αυτοκίνητα, συνήθως τα Σαββατοκύριακα σε καταστήματα, φούρνους, ψιλικατζίδικα, μίνι μάρκετ, ακόμα και σε μικρότερα συνοικιακά καταστήματα, και άρπαζαν τις ταμειακές μηχανές. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι κακοποιοί επέλεγαν να δρουν Σάββατο ή Κυριακή, επειδή οι τράπεζες είναι κλειστές και ήξεραν ότι οι καταστηματάρχες κρατούσαν τις εισπράξεις στα ταμεία.

Δεκάδες ήταν οι καταστηματάρχες στα Μεσόγεια που βρέθηκαν σε απόγνωση, κυρίως σε Σπάτα, Αρτέμιδα, Γλυκά Νερά, Παιανία, Παλλήνη και Γέρακα, ενώ την ίδια στιγμή τα μέλη της συμμορίας σκορπούσαν τις εισπράξεις των καταστημάτων στα μπουζούκια! Μάλιστα, η αδίστακτη συμμορία «χτυπούσε» τρεις και τέσσερις φορές το ίδιο κατάστημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα να έχει οδηγήσει πολλούς επαγγελματίες στην οικονομική καταστροφή.

Η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής έφτασε στα ίχνη της συμμορίας ύστερα από εντατικές έρευνες και συνέλαβε τα μέλη της με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε διαφορετικούς καταυλισμούς ρομά. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε πως η σπείρα είχε διαπράξει τουλάχιστον 52 διαρρήξεις καταστημάτων και διπλάσιες κλοπές αυτοκινήτων, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως «πολιορκητικούς κριούς» για να εισβάλουν στο εσωτερικό των καταστημάτων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Εάν, μάλιστα, αληθεύουν τα όσα αναγράφονται σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ότι οι συγκεκριμένοι συμμορίτες έπαιρναν επίδομα απορίας (!), τότε η όλη κατάσταση είναι εντελώς τραγελαφική…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejarthrwthhke-summoria-roma-h-opoia-eiche-diaprajei-toulachiston-52-diarrhj#ixzz59q7esv9N

Exit mobile version