Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Εθνικός λόγος δεν ποινικοποιείται! Πανηγυρική αθώωση του Μητροπολίτη Αμβροσίου

Ο Εθνικός λόγος δεν ποινικοποιείται! Πανηγυρική αθώωση του Μητροπολίτη Αμβροσίου

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου αθώωσε τον εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο και τον δικαίωσε για τον εθνικό του λόγο, με τον οποίο υπερασπίζεται την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια και τις πατροπαράδοτες αξίες.

Θυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας απολογήθηκε σήμερα ύστερα από μήνυση για “υποκίνηση μίσους”, αλλά η σαθρή κατηγορία έπεσε στο κενό. Μάλιστα το κατηγορητήριο που ήταν κατ’ ουσίαν μια επιχείρηση φίμωσης ήταν για παράβαση 12 άρθρων της νομοθεσίας, «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος».

Την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου είχε προτείνει νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στην απολογία του αναφέρθηκε στα έκτροπα και την προσβολή των ηθών στα “gay pride”, σημειώνοντας πως είναι Τιμή του να απολογείται για τις Ιδέες του. Επίσης, μίλησε για αμαρτωλούς που δεν μετανοούν και αναρωτήθηκε λέγοντας: «και το κοράνι λέει να πολεμάτε τους απίστους, αλλά δεν είδα να έχετε ευαισθησίες σε αυτό το θέμα» αναφερόμενος στους μηνυτές του.

Να θυμίσουμε πως σήμερα μια συμμορία παρακρατικών επιτέθηκε στον Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος προσέρχονταν προς συμπαράσταση του εθνικού Ιεράρχη.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ήδη βγάζουν χολή οι αριστερές γραφίδες και τα “προοδευτικά” παπαγαλάκια του διαδικτύου για την αθώωση Αμβρόσιου, καθώς στο δικό τους “δημοκρατικό” περιβάλλον οι Εθνικιστικές και πατριωτικές απόψεις δεν έχουν θέση και πρέπει να οδηγούνται στην πυρά…

Διαβάστε επίσης: Επιχείρηση φίμωσης του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου για τον εθνικό του λόγο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnikos-logos-den-poinikopoieitai-panhgurikh-athwwsh-tou-mhtropolith-amb#ixzz59qaPXhkR

Exit mobile version