Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος: Μόλις 2 μέρες κράτησε η εκκένωση της κατάληψης στα Εξάρχεια!

Τραγέλαφος: Μόλις 2 μέρες κράτησε η εκκένωση της κατάληψης στα Εξάρχεια!

Πριν από 2 ημέρες είχαμε γράψει για την επιχείρηση της αστυνομίας προς εκκένωση τριών καταλήψεων σε Κουκάκι και Εξάρχεια. Είχαμε προβλέψει τότε ότι η όλη ιστορία ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως η «εκκένωση» δεν θα κρατήσει για πολύ.

Δύο ημέρες μετά αρχίζει ήδη η επιβεβαίωση της αναγνώσεώς μας, αφού οι παρακρατικοί μπήκανε ήδη στην μία κατάληψη στα Εξάρχεια. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάληψη είναι δεύτερη φορά που την «εκκενώνουν» οι αρχές μόνο και μόνο για να την πάρουν σε μερικές ώρες και πάλι μέσα οι παρακρατικοί.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάληψη έχει και ιστορία, αφού στην προηγούμενη «εκκένωση» η αστυνομία είχε βρει εξαιρετικά ευρήματα, όπως εκρηκτικούς μηχανισμούς, μολότοφ, καδρόνια, άλλα «επαναστατικά» σύνεργα, καθώς και έναν κατηγορούμενο για τρομοκρατία και συγκεκριμένα για τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Παρόλα τα ευρήματα δεν υπήρξε ούτε την προηγούμενη φορά, ούτε τώρα μέριμνα προκειμένου να μην καταληφθεί και πάλι ο χώρος. Ούτε υπήρξε καμία προφυλάκιση για τα ευρήματα που συνιστούσαν κακουργήματα, αλλά οι συλληφθέντες αφέθηκαν για άλλη μία φορά ελεύθεροι.

Μόνο επί εθνικής κυβερνήσεως της Χρυσής Αυγής θα κοπεί ο ομφάλιος λώρος του παρακράτους και θα σπάσουν τα αποστήματα της ανομίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-molis-2-meres-krathse-h-ekkenwsh-ths-katalhpshs-sta-ejarcheia#ixzz59rQIFzCE

Exit mobile version