Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκάνδαλα και Μνημόνια: Πολεμώντας το σύστημα της διαφθοράς

Σκάνδαλα και Μνημόνια: Πολεμώντας το σύστημα της διαφθοράς

Παρακολουθώντας με αισθήματα αηδίας (και) το σκάνδαλο Novartis,  δεν πρόκειται να χάσουμε την ουσία στην λασπομαχία των καθεστωτικών κομμάτων.

Ανεξαρτήτως από την όποια τοποθέτησή τους, ο κοινός σκοπός ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν με προσήλωση το σύστημα που τα δημιούργησε. Με μια σκυταλοδρομία Μνημονίων, που κρατάει ήδη οκτώ χρόνια, εναλλάσσονται στους κυβερνητικούς θώκους εφαρμόζοντας την ίδια αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική.

Ενώ συνεχίζουν  απτόητοι την ίδια πολιτική, έχουν το απύθμενο θράσος  να θέλουν να τους ξαναψηφίσουν οι Έλληνες γι αυτόν ακριβώς τον λόγο! Απλός ο συλλογισμός, αρκεί  όμως για να φανεί η ουσία της λασπομαχίας και η υποκρισία του «όλα στο φως».

Ο ίδιος συλλογισμός οδηγεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα: μακριά από την καθεστωτική πολιτική σε όλες τις κομματικές εκφάνσεις και εκφράσεις της. Από κοινού λειτουργούν ως συνειδητοί εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων και στηρίζουν την μνημονιακή βαρβαρότητα.

Απέναντι σε αυτό το κοινό μέτωπο εθελόδουλων πολιτικών κομμάτων και προσώπων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί την μόνη έμπρακτη λύση Αγωνιστικής Μάχης για την Πολιτική Απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polemwntas-to-susthma-ths-diafthoras#ixzz59vDlBhba

Exit mobile version