Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργή των τρίτεκνων για την κυβερνητική κοροϊδία

Οργή των τρίτεκνων για την κυβερνητική κοροϊδία

Στην Ελλάδα του «Συνταγματικού τόξου», της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», το κράτος πρόνοιας υφίσταται μόνο για τις λεγόμενες «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» και όχι για τους τρίτεκνους. Έτσι, λοιπόν, στους δρόμους βγαίνουν οι τρίτεκνοι με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου την ερχόμενη Δευτέρα, δύο μήνες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που έφερε σαρωτικές αλλαγές στα οικογενειακά επιδόματα, αλλά και την δέσμευση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου ότι θα αντιμετωπιστούν (εντός του έτους) οι όποιες αδικίες.

 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) Μανώλης Αχλαδιανάκης απευθύνει δριμύ «κατηγορώ» στον εξαφανισμένο -όπως τον χαρακτηρίζει- Αλέξη Τσίπρα και στα μέλη της κυβέρνησής του, που «δεν θα είναι υπουργοί όταν η Ελλάδα θα παρασύρεται από τα απόνερα των αποφάσεών τους». Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο ΣΥΡΙΖΑ γύρισε την πλάτη στους τρίτεκνους, αν και τους υποστήριζε ένθερμα όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

«Τότε τον Τσίπρα τον βλέπαμε συνεχώς. Ακόμα και πρόταση νόμου για ένταξη των τριτέκνων στους πολύτεκνους φέρει την υπογραφή του. Τώρα ο Πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις εκ μέρους μας για συνάντηση, ώστε να του θέσουμε τα ζητήματα των πολυμελών οικογενειών και να συμβάλλουμε με συγκεκριμένες προτάσεις στο ζήτημα του δημογραφικού, υπάρχει πάντα μια δικαιολογία» υποστηρίζει ο κρητικός πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ και προσθέτει ότι: «Δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός. Είχα συναντήσει και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Ηράκλειο Κρήτης και τον είχα ρωτήσει γιατί δεν μας συναντά, αφού λέει και ξαναλέει ότι είναι και ο ίδιος τρίτεκνος. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Αυτό πάντως που εξοργίζει περισσότερο τους τρίτεκνους, σύμφωνα με τον Μανώλη Αχλαδιανάκη, είναι το γεγονός ότι ύστερα από κάθε διαμαρτυρία τους λαμβάνουν διαβεβαιώσεις για μέτρα και διορθωτικές κινήσεις, αλλά «πρώτον, κανείς δεν μας εξηγεί πώς θα γίνουν αυτά και, δεύτερον, δεν βλέπουμε έμπρακτα το παραμικρό. Η αναλγησία δεν έχει προηγούμενο. Ή δεν σκέφτονται ή δεν γνωρίζουν ή δρουν σκοπίμως έτσι όταν το μόνο που ζητάμε εμείς είναι διάλογο και συνεννόηση».

Στην κορυφή των αιτημάτων των τρίτεκνων οικογενειών είναι η εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους: «Υπενθυμίζουμε ότι πριν από κάποια χρόνια, από κοινού με το σύνολο της Κοινοβουλευτικής -Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταθέσει πρόταση για ένταξη των τριτέκνων στον νόμο 1910/1944. Ο κόμπος έφτασε στο κτένι, απαιτούμε πλέον συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις για μέτρα που θα εξασφαλίσουν την αξιοπρεπή διαβίωση της ελληνικής οικογένειας. Ήρθε η ώρα να δούμε σοβαρά το μείζον πρόβλημα του δημογραφικού».

Δυστυχώς για τους τρίτεκνους, η περίπτωσή τους δεν έγκειται στην κατηγορία «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» προκειμένου να λάβει την σχετική κρατική αρωγή. Το να είσαι Έλληνας και να φέρνεις στον κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερα Ελληνόπουλα δεν είναι απλώς αδιάφορο για τα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου», αλλά ενοχλητικό και «φροντίζουν» καταλλήλως γι’ αυτό…

Διαβάστε επίσης: Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους Συλλόγους Τριτέκνων Ελλάδος – Φωτογραφίες, Βίντεο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgh-twn-triteknwn-gia-thn-kubernhtikh-koroidia#ixzz59vEigiIl

Exit mobile version