Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια… ωραία ατμόσφαιρα: τουρκόψυχοι και κατήγοροι της Χρυσής Αυγής είχαν συνάντηση με τον Τσαβούσογλου

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις λένε και η συγκεκριμένη το επιβεβαιώνει, αφού στην συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται μέλη της παράνομης (και υποτίθεται υπό αναστολή εργασιών) οργάνωσης «Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου.

Τους «τούρκους νεολαίους» στην συνάντηση συνόδευσε και ακολούθως στρογγυλοκάθισε μαζί τους και ο κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος θυμίζουμε ότι προσήλθε στο δικαστήριο για να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή και εν τέλει κατέληξε διασυρόμενος από τις αποκαλύψεις σχετικά με το πρόσωπό του και τις επαφές του με την τουρκία.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως και πολλές άλλες παρόμοιες έχει την αξία της αφού δείχνει την πλήρη ταύτιση των εχθρών της Ελλάδος με τους εχθρούς της Χρυσής Αυγής, το οποίο μας οδηγεί άνευ λογικού άλματος στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο προπύργιο του μαχόμενου για επιβίωση Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-wraia-atmosfaira-tourkopsuchoi-kai-kathgoroi-ths-chrushs-aughs-eichan-s#ixzz59vFa1SB5

Exit mobile version