Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες απειλές Ερντογάν: Θα σας στείλω 3,5 εκατ. λαθρομετανάστες και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε!

Νέες απειλές Ερντογάν: Θα σας στείλω 3,5 εκατ. λαθρομετανάστες και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε!

Για άλλη μία φορά ο Ερντογάν σε ένα παραλήρημά του χρησιμοποίησε την απειλή των λαθρομεταναστών έναντι της Ελλάδος και της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του που έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά την απόρριψη του τρίτου αιτήματος της τουρκίας για τους «8», ο Ερντογάν είπε απευθυνόμενος στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Αν ανοίξουμε τις πόρτες δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!»

Βεβαίως, ο Ερντογάν ξέρει το «όπλο» με το οποίο απειλεί. Δεν μιλά για πρόσφυγες, αλλά για τους τζιχαντιστές που κρύβονται μέσα στις ροές των λαθρομεταναστών, με τους οποίους άλλωστε έχει αποδεδειγμένα συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι το γιατί παραληρεί ο Ερντογάν ή γιατί η τουρκία ακολουθεί την επιθετική εξωτερική πολιτική των εκβιασμών.

Το πραγματικό ερώτημα είναι το πότε οι «δυτικοί σύμμαχοι» θα αντιληφθούν με τι έχουν να κάνουν και να αντιμετωπίσουν την τουρκία με όρους που πραγματικά αντιλαμβάνεται, δηλαδή την πολιτική των κανονιοφόρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-apeiles-erntogan-tha-sas-steilw-35-ekat.-lathrometanastes-kai-tha-psac#ixzz59vNdUGsq

Exit mobile version