Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο Αρχηγός μας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος χθες στο Κόντρα τα είπε όλα! Είπε ότι σκέφτεται κάθε Έλληνας πολίτης για τους τούρκους και τις απειλές του Ερντογάν. Μίλησε ευθέως για τους μουσουλμάνους βουλευτές που φωτογραφίζονται με σημαίες της Τουρκίας και φωτογραφίες του Κεμάλ και τόνισε πως η λύση απέναντι σε αυτές τις απειλές είναι οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μας, τα παλληκάρια μας! Μπράβο Αρχηγέ!

Κώστας Ν.

Ιερόσυλοι παρακρατικοί βανδάλισαν Ιερό Ναό στα Εξάρχεια ως “αντίποινα” για την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

Θίχτηκαν όλοι οι «καθώς πρέπει» δημοσιογράφοι και πολιτικοί με την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, για τα λόγια που είπε για τους κίναιδους. Ε,  λοιπόν, ο Ιεράρχης μίλησε καθαρά και χωρίς περιστροφές για ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα και μπράβο του που δεν σιώπησε για χάρη της «πολιτικής ορθότητας». Μακάρι όλοι οι Ιερείς μας να είχαν το ίδιο θάρρος να μιλούν για τόσο σημαντικά ζητήματα, χωρίς να φοβούνται, ούτε να δειλιάζουν!

Τάκης, Θήβα

Μια… ωραία ατμόσφαιρα: τουρκόψυχοι και κατήγοροι της Χρυσής Αυγής είχαν συνάντηση με τον Τσαβούσογλου

Η αλήθεια είναι ότι είμαι νέα κοπέλα και δίσταζα να επικοινωνήσω μαζί σας, λόγω των όσων γράφονται για την Χρυσή Αυγή. Αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο. Στην καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ συχνά τα μέσα  μεταφοράς και κυρίως τα λεωφορεία και εκεί η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική! Χιλιάδες λαθρομετανάστες, ρομά, τοξικομανείς και άλλα στοιχεία κάνουν την ατμόσφαιρα στα λεωφορεία αποπνικτική, για να μη μιλήσω για το πώς φέρονται στους ηλικιωμένους Έλληνες ή στα νεαρά κορίτσια σαν και εμένα, που οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν την γυναίκα είδος προς κατανάλωση! Ντροπή και αίσχος!

Νεφέλη Π.

Λύσσαξαν οι «δικαιωματάκηδες» με την πανηγυρική αθώωση του Αμβροσίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-17-martiou-2018#ixzz59xF9Dqgs

Exit mobile version