Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πρόεδρος της κόκκινης Πορτογαλίας επισκέφθηκε “hot spot”, αλλά δεν φιλοτιμήθηκε να πάρει κανένα “προσφυγάκι” μαζί του!

Ο πρόεδρος της κόκκινης Πορτογαλίας επισκέφθηκε “hot spot”, αλλά δεν φιλοτιμήθηκε να πάρει κανένα “προσφυγάκι” μαζί του!

Είθισται τα τελευταία χρόνια όποιος ξένος «ηγέτης» επισκέπτεται την χώρα μας, να κάνει και μια τσάρκα σε κάποιο hotspot και να εκφράζει τον… θαυμασμό και την… αλληλεγγύη του. 

Δεν έκανε εξαίρεση ούτε και ο πρόεδρος της «κόκκινης» (λόγω της συμμετοχής του σταλινικού Κ.Κ. Πορτογαλίας στη συγκυβέρνηση…) Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, ο οποίος επισκέφθηκε hotspot στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας.

Τον Πορτογάλο Πρόεδρο υποδέχτηκαν «εθελοντές», αρκετοί από τους οποίους ήταν Πορτογάλοι –προφανώς αριστεροί- φοιτητές οι οποίοι ανήκουν στην ΜΚΟ «Refugee Support Platform».

Ακολούθησαν δηλώσεις από τον… εκστασιασμένο Πορτογάλο: «Είναι μία μοναδική εμπειρία. Το πρωί ήμασταν στη Θήβα και συναντήσαμε πρόσφυγες…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-proedros-ths-kokkinhs-portogalias-episkefthhke-hot-spot-alla-den-filotimh#ixzz5A2wFSf47

Exit mobile version