Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ελληνικός Εθνικισμός σε πόλεμο με τον εθνομηδενισμό και την διαφθορά

Ο Ελληνικός Εθνικισμός σε πόλεμο με τον εθνομηδενισμό και την διαφθορά

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Το μείζον ζήτημα του Μακεδονικού και οι επαίσχυντες «διαπραγματεύσεις» με τους Σκοπιανούς, τα ελληνοτουρκικά και η υπόθεση ομηρίας δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Άγκυρα και επιπρόσθετα η σκανδαλολογία των τελευταίων εβδομάδων συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αναδειχθεί στα μάτια του Ελληνικού Λαού η ωμή πραγματικότητα των δύο κόσμων που συγκρούονται: από τη μία πλευρά το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το καταχρηστικώς ονομαζόμενο «δημοκρατικό» τόξο με τη σύμπραξη τραπεζιτών και καναλαρχών και από την άλλη η Χρυσή Αυγή με τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων!

Η συζήτηση της περασμένης εβδομάδος στη βουλή αναφορικά με την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας επί διακυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, υπήρξε εξόχως ενδεικτική της προαναφερθείσης πραγματικότητας. Οι αποπροσανατολιστικοί και απολύτως ανακριβείς τίτλοι δελτίων ειδήσεων, εφημερίδων και ειδησεογραφικών ιστοσελίδων περί «σκληρής σύγκρουσης Σύριζα-ΝΔ στη Βουλή» δεν στέκονται ικανοί να αποκρύψουν την αλήθεια: μοναδικός αντίπαλος του εθνομηδενισμού και της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Απόδειξη τούτου, η επαναλαμβανόμενη «σύμπτωση» (άρα παύει να είναι σύμπτωση), της παρέμβασης του προέδρου της βουλής μετά από ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προκειμένου να απαντήσει ως εκπρόσωπος του κόμματος των πολιτικών κομμάτων. Προφανώς το κλεπτοκρατικό τόξο των «δημοκρατικών» δυνάμεων έχει χρίσει τον κύριο Βούτση εκπρόσωπό του μιας και αυτό που συμβαίνει μετά από κάθε τοποθέτηση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό. Η παρέμβαση Βούτση συνεπώς, αποδεικνύει από μόνη της με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ σ’ αυτό τον τόπο.

Στο δια ταύτα, ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών εκφράζοντας μεγαλόφωνα όσα η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού πιστεύει και συζητά, κατήγγειλε το γεγονός της παρουσίας στο ελληνικό κοινοβούλιο βουλευτών για τους οποίους ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή έχει ρητά δηλώσει (και μάλιστα παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, του κυρίου Αμανατίδη συγκεκριμένα) τα εξής: «έχουμε τέσσερις δικούς μας στο ελληνικό κοινοβούλιο…». Σ’ αυτή τη δήλωση δεν αντέδρασαν ούτε οι τέσσερις βουλευτές που ξεκάθαρα φωτογραφίζονταν από το Σουλτάνο, ούτε βέβαια η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Αλλά αυτό το γεγονός ωχριά μπρος στη φαεινή ιδέα των εθνομηδενιστών του Σύριζα να επιτρέψουν τη συμμετοχή ενός εξ αυτών των τεσσάρων για τους οποίους μίλησε ο Ερντογάν, σε απόρρητη επιτροπή της βουλής όπου θα συζητούνταν λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις και την αντιμετώπισή τους, προοπτική στην οποία η Χρυσή Αυγή αντέδρασε έντονα.

Παλαιότερα, η Χρυσή Αυγή παρουσίασε φωτογραφικά ντοκουμέντα στα οποία εμφανίζονται οι εν λόγω βουλευτές σε εκδηλώσεις οργανώσεων που επιδιώκουν τον διαμελισμό της χώρας και τον εκτουρκισμό της Δυτικής Θράκης, καλώντας τους να δηλώσουν ρητά εάν θεωρούν την μειονότητα της Θράκης μουσουλμανική (όπως ορίζει η Συνθήκη της Λωζάνης) ή «τουρκική» (όπως ισχυρίζεται η Άγκυρα και οι μηχανισμοί της, στις εκδηλώσεις των οποίων συμμετέχουν οι συγκεκριμένοι βουλευτές). Απάντηση δεν δόθηκε ποτέ από τους τέσσερις βουλευτές τους οποίους ο Ερντογάν χαρακτήρισε ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, δόθηκε όμως από τον τότε προεδρεύοντα της βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος είπε το εξής ανεκδιήγητο: « Κύριοι της Χρυσής Αυγής, οι συνάδελφοι βουλευτές της Θράκης δεν θα γίνουν δηλωσίες»! Παρόμοια θέση έλαβε ο πρόεδρος της βουλής, Ν. Βούτσης, προσθέτοντας με στόμφο πως «η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε κατά πολύ όχι απλώς τα σύνορα της δεοντολογίας, της κοινοβουλευτικής ευπρέπειας ή του πολιτικού διαλόγου, αλλά έχετε περάσει κατά πολύ τα σύνορα του μίσους και του διχασμού, που σπέρνετε με τις ομιλίες σας»!

Παρήγορο στα όρια του συγκινητικού το γεγονός ότι ο κύριος Βούτσης ενδεχομένως για πρώτη φορά στη ζωή του αναγνώρισε σύνορα! Η αλήθεια εντούτοις, είναι πολύ διαφορετική από εκείνη την οποία με δραματικό τόνο και ύφος περιέγραψε: η Χρυσή Αυγή δεν ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα που επικαλέστηκε, αλλά πράγματι, ξεπέρασε κατά πολύ τα σύνορα του ενδοτισμού και ραγιαδισμού ενός ολόκληρου εθνομηδενιστικού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος το οποίο εκπροσωπείται από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και οδηγεί την Πατρίδα και το Λαό μας σε εθνικές ταπεινώσεις και ήττες εδώ και περισσότερα από σαράντα χρόνια!

Εκείνοι που αφελώς προσδοκούσαν τη συμμόρφωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη γραμμή της υποταγής, ας αλλάξουν πλευρό: σ’ αυτό τον τόπο, παρά την ανηλεή πολιτική τρομοκρατία και τις παράνομες διώξεις και απαγορεύσεις που εξαπολύει το αντεθνικό Καθεστώς, παρά την ανθελληνική προπαγάνδα δεκαετιών, παρά την ασυδοσία και τις επιθέσεις του κόκκινου παρακράτους, η Χρυσή Αυγή έχει ανάψει τη δάδα της Εθνικής Αντίστασης!

Μας φοβούνται διότι γνωρίζουν πως Ισχύς του Κινήματός μας είναι η αγάπη του Λαού, μας τρέμουν καθώς συνειδητοποιούν πως η Χρυσή Αυγή θα ξανακάνει την Ελλάδα Μεγάλη!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ellhnikos-ethnikismos-se-polemo-me-ton-ethnomhdenismo-kai-thn-diafthora#ixzz5A5bnkxV4

Exit mobile version