Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τουρκική τελική λύση

Η τουρκική τελική λύση

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Υπάρχει πολύς κόσμος που απορεί με τους τούρκους. Που δεν αντιλαμβάνεται γιατί συμβαίνουν αυτές οι επιθετικές και προκλητικές ενέργειες εναντίον μας, αλλά και γιατί είναι τόσο αδύναμες και χλιαρές οι αντιδράσεις μας.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν οι συμπολίτες μας, είναι ότι δεν είναι ενέργειες του Ερντογάν. Ή του Νταβούτογλου ή όποιου τέλος πάντων ηγείται της τουρκικής πολιτικής. Αυτές οι ενέργειες αποτελούν μέρος σχεδίου της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με αρχή, μέσο και τέλος. Σχεδίου που εφαρμόζεται ανεξάρτητα του ποιος κυβερνά. Απλά ο εκάστοτε πρόεδρος, το κάνει με το δικό του πολιτικό στυλ.

Έχει εκπονηθεί εδώ και δεκαετίες από τον σκληρό πυρήνα του τουρκικού κράτους, δηλαδή το Κεμαλικό και στρατιωτικό κατεστημένο. ‘Εκτοτε, το διαμορφώνουν μεν αναλόγως των περιστάσεων, αλλά το εφαρμόζουν απαρεγκλίτως.

Τελικός στόχος, είναι η κυριαρχία της τουρκίας στο Αιγαίο, κάτι που θα την αναδείξει γεωπολιτικά, εκτός από χερσαία δύναμη και σε ναυτική. Ταυτόχρονα Θα σημάνει τον ευνουχισμό της Ελληνικής δυναμικής στην περιοχή, με αποτέλεσμα να καταστούμε μια δορυφορική δύναμη της τουρκίας. Μιλώντας για κυριαρχία, εννοούμε είτε την κυριολεκτική κατάκτηση είτε την συνεκμετάλλευση, μέσω οιουδήποτε σχήματος.

Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στην τουρκική πολιτειακή δομή και στην Ελληνική; Μα ακριβώς το ότι η εξωτερική πολιτική είναι αποτέλεσμα εθνικού σχεδιασμού κι όχι πολιτικάντικων ακροβασιών και πειραμάτων. Το αξιόμαχο του στρατού και η αυτονομία του, είναι προαπαιτούμενο για κάθε χώρα που θέλει να έχει επιτυχημένη εξωτερική πολιτική.

Σας Θυμίζω ότι ο πρόεδρος Κλίντον (Δημοκρατικός), είχε αρχηγό στρατού τον Κόλιν Πάουελ, που αργότερα έγινε υπουργός του Μπους (Ρεπουμπλικάνος), διότι δεν είχε την δυνατότητα να τον αντικαταστήσει. Ο Πάουελ μάλιστα, μπλοκάρισε δύο φορές «μεταρρυθμίσεις» του Κλίντον στο στράτευμα σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Σε αντιδιαστολή στην Ελλάδα τι συμβαίνει; Είναι κοινό μυστικό πως για να φθάσει κάποιος στρατιωτικός στις ανώτατες θέσεις, πρέπει να υποστηριχθεί από την πολιτική ηγεσία. ‘Ετσι, για να προαχθούν άνθρωποι που τυγχάνουν κομματικής υποστήριξης, αποστρατεύονται πολλά αξιόλογα στελέχη, ώστε να ανέβουν σκαλί στην επετηρίδα οι «ημέτεροι»… Το στράτευμα με τέτοιες πρακτικές αποψιλώνεται, διαφθείρεται κι αποκτά νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων.

Το σύστημα δεν καταρρέει απότομα, διότι παραμένουν είτε από ικανότητα είτε από τύχη και κάποια δεινότατα στελέχη, που κρατούν τα μπόσικα… Βρισκόμαστε λοιπόν σε μιαν αντιπαράθεση με την τουρκία, όπου από την μια πλευρά υπάρχουν ισχυροί στρατιωτικοί με σχέδιο και από την άλλη αδύναμοι πολιτικοί με ιδεοληψίες και δεσμεύσεις σε ξένα lobbίes. Κάπως έτσι καταφέρνουν οι τούρκοι να πετάμε στεφάνια στα ‘Ιμια από μακριά και κάπως έτσι χτίζουν την τελική επικράτησή τους στην περιοχή.

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεστε, ότι οι ενέργειες που πρέπει να κάνουμε, για να ανατρέψουμε τα τουρκικά σχέδια, είναι βασικά εσωτερικές. Αυτοί που κυβερνούσαν και κυβερνούν, οι μπορντοροδοκόκκινοι αστικοδεξιοί του βολέματος, προσπαθούν να σας πείσουν, ότι «τέτοιοι είμαστε όλοι και τέτοιοι σας αξίζουν». Ότι επειδή εκείνοι είναι ανίκανοι να σταματήσουν τον κατήφορο και την ντροπή που φέρνει η πολιτική των κλεφτών και των προδοτών για δεκαετίες, δεν μπορεί και κανείς να το κάνει.

Ε, λοιπόν Όχι! Αυτοί που θα κυβερνήσουν λένε ΌΧΙ!!! Πρέπει επιτέλους να εμπιστευθούμε την ηγεσία σε εκείνους που δεν τους ελέγχουν ξένα συμφέροντα. Που καταλαβαίνουν ότι, αν δεν επιβιώσει το ‘Εθνος, δεν έχει σημασία αν επιβιώσει το κράτος. Σε εκείνους που δεν θα φροντίσουν απλά την επιβίωση, αλλά θα οδηγήσουν το ‘Εθνος στην φυσική του Θέση, που είναι η ηγετική στην Μεσόγειο. Υπάρχει και η Ελλάδα των νοικοκυραίων, των μορφωμένων και των αγωνιστών. Υπάρχει η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/H-tourkikh-telikh-lysh#ixzz5A5uusmqh

Exit mobile version