Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βροντερό παρόν της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο – Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Βροντερό παρόν της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο - Βίντεο, φωτορεπορτάζ

«Στα σύνορα αιχμάλωτοι δυο Στρατιωτικοί – ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!»

Η Ηλεία έδωσε την Κυριακή 18 Μαρτίου το δικό της «παρών» ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, αλλά και στην άνανδρη αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών στα σύνορά μας.

Αρκετοί πολίτες από όλη την Ηλεία βρέθηκαν στην πλατεία του ΟΤΕ, μπροστά από το άγαλμα του Εθνάρχη Κολοκοτρώνη για να φωνάξουν ότι «Η Μακεδονία Είναι Ελλάδα», ενώ δυναμικότατη ήταν η παρουσία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής που έδωσαν το δικό τους χρώμα στο συλλαλητήριο.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Περισσότεροι από 100 Χρυσαυγίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Πύργου ενώ στο πλευρό μας βρέθηκαν και Συναγωνιστές από την Αχαΐα και την Μεσσηνία. Από την οδό Μιαούλη όπου βρίσκονται τα γραφεία μας στον Πύργο, ξεκίνησε μια δυναμική πορεία μέσω της οδού Μανωλοπούλου για να κατευθυνθούμε συντεταγμένα στον χώρο της συγκεντρώσεως.

Το σύνθημα «Στα σύνορα αιχμάλωτοι δυο Στρατιωτικοί – ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» δονούσε το κέντρο του Πύργου για αρκετή ώρα και η είσοδός μας στο συλλαλητήριο έγινε αισθητή από πολίτες που έσπευσαν να μας συγχαρούν για την παρουσία μας. Η πλειοψηφία των μελών μας όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν νέοι άνθρωποι.

Με το πέρας του συλλαλητηρίου πραγματοποιήθηκε δεύτερη πορεία που μέσω της πλατείας Ιατρίδη, πέρασε στην κεντρική πλατεία του Πύργου για να καταλήξει και πάλι στο γραφείο της Χρυσής Αυγής.

Ήταν η πρώτη Εθνικιστική Πορεία στην πόλη μας εδώ και τρεις τουλάχιστον δεκαετίες…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο ιστολόγιο της Τ.Ο. Πύργου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brontero-paron-ths-chrushs-aughs-sto-sullalhthrio-gia-th-makedonia-ston-pur#ixzz5A7LLB3oj

Exit mobile version