Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πανικό ο Τσίπρας σημαίνει συναγερμό στο «Προοδευτικό Φόρουμ»: Ραγδαία η άνοδος των Εθνικιστών – Απειλούν την Ευρώπη των τοκογλύφων!

Σε πανικό ο Τσίπρας σημαίνει συναγερμό στο «Προοδευτικό Φόρουμ»: Ραγδαία η άνοδος των Εθνικιστών - Απειλούν την Ευρώπη των τοκογλύφων!

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Αλέξης Τσίπρας στο «Φόρουμ» των απανταχού «προοδευτικών» που έλαβε χώρα στην Αθήνα, σχετικά με την ραγδαία άνοδο των εθνικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, που απειλεί την συγκυριαρχία – τυραννία μαρξιστών και φιλελεύθερων επί των Λαών της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σήμερα, η Ευρώπη βλέπει τις συνέπειες των πράξεων των συντηρητικών πολιτικών της ηγεσιών. Η ακροδεξιά, αυξάνει την εκλογική βάση και την επιχειρησιακή της δράση, με στόχο μετανάστες, ομοφυλόφιλους, συνδικαλιστές & όποιον η φρικτή ιδεολογία της κατατάσσει ως εχθρό του κάθε έθνους.»

Και συνέχισε, λέγοντας: “Η Ευρώπη βλέπει τους οπαδούς του εθνικού απομονωτισμού, όχι απλά να κερδίζουν έδαφος αλλά και να πετυχαίνουν ισχυρά πλήγματα έναντι της Ευρωπαϊκής ιδέας, όπως στην περίπτωση της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου

Εμείς, απλώς να θυμίσουμε στον Τσίπρα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δημιούργημα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου ή ακριβέστερα είναι η σύμπραξη των κατά τόπους τοκογλύφων σε μία κοινή νομισματική ένωση, γεγονός που αναγάγει αυτόν και τους λοιπούς «προοδευτικούς» σε υπερασπιστές αυτής της κυριαρχίας.

Και αυτό άστοχο είναι, βεβαίως, αφού στο πλαίσιο των «προοδευτικών», ο Τσίπρας ενέταξε την «Ευρωπαϊκή Αριστερά, την πολιτική οικογένεια των Ευρωπαίων Πρασίνων και την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία», δηλαδή την σάρα, την μάρα και το κακό συναπάντημα, δυνάμεις που παραδοσιακά συμμετέχουν στο πάρτι των διεθνών τοκογλύφων.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι οι μαρξιστές κι οι φιλελεύθεροι έχουν υποστεί απανωτές ήττες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και πλέον η κυριαρχία τους είναι επισφαλής, με πρώτη την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την επακόλουθη πανηγυρική αποτυχία της συμπράξεως νεοδημοκρατών  και συριζαίων, πολιτικάντηδων, δημοσιογραφίσκων, συνδικαλιστών και άλλων παρόμοιων ομάδων στην πάταξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο συνεχίζει να διογκώνεται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-paniko-o-tsipras-shmainei-sunagermo-sto-proodeutiko-foroum-ragdaia-h-ano#ixzz5A8GXWP8M

Exit mobile version