Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξαν οι παρακρατικοί από την αθώωση του Ιεράρχη Αμβρόσιου και βεβήλωσαν την Μητρόπολη στο Αίγιο σηκώνοντας στον ιστό της την σημαία του “Gay Pride”!

Δεν άρεσε η αυτονόητη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για αθώωση του Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου και έτσι η λετσαρία του «προοδευτισμού» προέβη στις συνήθεις ασχήμιες της, προκειμένου να δηλώσει την αντίθεσή της. Γνωστό, άλλωστε, πως όλοι αυτοί νοσταλγούν τα δικαστήρια του βουνού και τις στημένες δίκες της Μόσχας.

Η είδηση των «προοδευτικών» διαδηλώσεων στο Αίγιο, βεβαίως, έγινε θέμα στα μέσα, όμως δεν έγινε είδηση το «πως» ακριβώς διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην απόφαση, με τους λόγους να είναι προφανής.

Οι «προοδευτικοί», λοιπόν, προέβησαν σε ύβρεις ενάντια στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία, σπεύδοντας μάλιστα να υποστείλουν την Ελληνική Σημαία και να ανεβάσουν στην θέση της το κουρελόπανο του “Gay Pride”, γεγονός που συνιστά ευθεία πρόκληση ενάντια στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussajan-oi-parakratikoi-apo-thn-athwwsh-tou-ierarchh-ambrosiou-kai-bebhlws#ixzz5A8IAy0vM

Exit mobile version