Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Οι τούρκοι, οι σκοπιανοί, οι βούλγαροι, οι αλβανοί μαθαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο έμμεσα ή άμεσα για “χαμμένες πατρίδες” από τους Έλληνες, για επεκτατισμό και επιθετική εξωτερική πολιτική. Η τουρκία των 80 εκατομμυρίων έχει στρατιωτική θητεία 15 μηνών και διαθέτει τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ (510.000 στρατιώτες). Εμείς σαν κράτος αντί να ενισχύσουμε αυτούς τους παράγοντες (εθνικό φρόνημα εφήβων, αύξηση στρατιωτικής θητείας, στρατιωτική εκπαίδευση και εξοπλισμοί) αρκούμαστε στα ευχολόγια της “ελληνοτουρκικής φιλίας”, στην ανεκτικότητα της εγκληματικότητας των αλβανών και την ανοχή στις απαιτήσεις των σκοπιανών. Ένα Έθνος πολεμικό που υπάρχει για 2.500 και πλέον χρόνια, που έχτισε τις 2 μεγαλύτερες αυτοκρατορίες της ιστορίας βρίσκεται αυτή την στιγμή με σκυμμένο το κεφάλι και με το χέρι απλωμένο σαν ζητιάνοι επειδή οι κλέφτες πολιτικοί εξαγόραζαν ψήφους και ανοχή με θεσούλες στο δημόσιο και λοιπά ρουσφετάκια. Ως εδώ! Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται και θα ξεβρωμίσει ο τόπος μια και καλή!

Γ.Ξ., Αθήνα  

Ο Ελληνικός Εθνικισμός σε πόλεμο με τον εθνομηδενισμό και την διαφθορά

Αυτό που πρέπει να λέγεται και να τονίζεται σε κάθε περίπτωση αναφοράς στους αιχμάλωτους στρατιωτικούς μας που κρατούν οι τούρκοι είναι η μπαμπεσιά, η ατιμία και η ξεφτίλα που χαρακτηρίζει την ενέργειά τους:  Έστησαν παγίδα οχτώ ή δεκαοχτώ πιθανότατα πράκτορες, πιθανότατα σε Ελληνικό έδαφος και έπιασαν δύο του τακτικού στρατού, οι οποίοι τους θεωρούσαν “φιλικές ή συμμαχικές δυνάμεις” και γι’ αυτό και μόνο δεν αμύνθηκαν!  Η Ελλάδα πρέπει να καταγγείλει την μπαμπεσιά, την ατιμία και την ξεφτίλα της πράξης αυτής της τουρκίας, να διακόψει άμεσα κάθε σχέση σε κάθε επίπεδο και να τους θεωρεί εφεξής εχθρούς μέχρι να ζητήσουν συγγνώμη, όπως άλλωστε έκαναν αυτοί με τον Πούτιν ( η ξεφτίλα είναι χαρακτηριστικό της φυλής τους;). Όλοι οι Έλληνες υπήκοοι που βρίσκονται στηντουρκία πρέπει να ανακληθούν άμεσα.  Δεν έχουν τίποτα να κάνουν με αυτούς τους σιχαμένους μπαμπέσηδες.

Δ. Σ.

Η τουρκική τελική λύση

Έγινε το δικαστήριο για τα CDS και αθωώθηκαν πανηγυρικά όλοι οι εμπλεκόμενοι, κανείς δεν έφταιξε για τον τζόγο με τα δημόσια ταμεία, ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν για την “δημοκρατία” τους. Ο ελληνικός λαός πεινάει και οι κλέφτες αθωώνουν ο ένας τον άλλο. εκδίδουν συγχωροχάρτια μέσω των “θεσμικών” μηχανισμών τους και το πάρτι συνεχίζεται για τα αδηφάγα ερπετά των “εκσυγχρονιστών”, των “τεχνοκρατών” των “εθναρχών” και των “αλληλέγγυων”. Φόροι και εισφορές με κριτήρια Ευρώπης, μισθοί Κίνας και εγκληματικότητα Σομαλίας. Εκεί μας έχουν καταντήσει οι κουτόφραγκοι “μορφωμένοι” αδούλευτοι πολιτικάντηδες και τώρα ετοιμάζονται να πουλήσουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας ενώ έχουν αφήσει στο έλεος των τούρκων το Αιγαίο και τους 2 στρατιωτικούς μας.  Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, θα μας βρουν μπροστά τους αυτή την φορά γιατί η Χρυσή Αυγή είναι πλέον εδώ!

Μάριος Λ.

Ούτε οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες δεν παρακολουθούν τις ομιλίες τους: Άδεια τα έδρανα στην Βουλή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-martiou-2018#ixzz5ACT4UJOt

Exit mobile version