Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρίαμβος Πούτιν στις ρωσικές εκλογές: 76,65% και πρόεδρος της Ρωσίας έως το 2024!

Θρίαμβος Πούτιν στις ρωσικές εκλογές: 76,65% και πρόεδρος της Ρωσίας έως το 2024!

Με λιγοστές προσδοκίες είχαν αντιμετωπίσει οι δυτικοί «σύμμαχοι» τις ρωσικές εκλογές. Έτσι κι αλλιώς, οι ΜΚΟ και οι λοιποί σκοτεινοί οργανισμοί έχουν εκλείψει στην Ρωσία, οπότε δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί σχέδιο χειραγώγησης του πληθυσμού και τρομοκρατίας έναντι της παράταξης που δεν τους αρέσει.

Τελικώς ακόμα και αυτές οι λιγοστές προσδοκίες τους δεν ευοδώθηκαν, αφού οι ρωσικές εκλογές πέρασαν σε πλήρη ηρεμία και ανέδειξαν ως πρόεδρο της Ρωσίας τον Βλάντιμιρ Πούτιν με ποσοστό 76,65% και τον δεύτερο υποψήφιο να βρίσκεται μόλις στο 11,82%.

Βεβαίως, οι διάφορες «ρωσικές» ΜΚΟ από τον τόπο που έχουν μεταναστεύει τα συμφέροντά τους δεν έμειναν άπραγες κάνοντας καταγγελίες για νοθεία, οι οποίες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά ακόμα και αν επιβεβαιώνονταν όλες δεν θα αρκούσαν για να δικαιολογήσουν τα αλυχτίσματά τους, αφού το ποσοστό είναι ομολογουμένως αυτοκρατορικό και συνάδει και με την εικόνα της ρωσικής κοινωνίας.

Όλα αυτά τα τερτίπια των ΜΚΟ, σαφέστατα, είναι απόρροια του άσβεστου μίσους τους για τον άνθρωπο που τερμάτισε την αντεθνική τους δράση, αλλά και την διάθεσή τους να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά – χρηματοδότες τους στην «δύση», οι οποίοι μέχρι κι από τις αθλητικές διοργανώσεις αποκλείουν την Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thriambos-poutin-stis-rwsikes-ekloges-7665-kai-proedros-ths-rwsias-ews-to-2#ixzz5ACW4JRN9

Exit mobile version